19. syyskuuta 2017

SYYSKUUN RAKKAUDET

Jestas, viime postauksesta onkin aikaa. Viikonloppu meni työntäyteisissä merkeissä ja vapaa-ajalla keskityin jooga-haasteeseen ja syömiseen. Juoksin kirjaimellisesti paikasta A paikkaan B minuuttiaikataululla, mutta tänään ja oikeastaan koko loppuviikko, on aikaa ottaa rennommin. Varsinkin, kun olisi ne sosiaalialan esivalintamatskut luettavana (arvatkaa kaksi kertaa, olenko avannu niitä vielä kertaakaan). 

Joka tapauksessa, ajattelin kirjoitella teille pitkästä aikaa kuukauden suosikit- postauksen. Viimeisimmästä on aikaa ja tykkään itse lukea näitä postauksia muilta. Yleensä kirjoittelen kuukauden kosmetiikkalemppareista, mutta viime aikoina ei ole tullut osteltua uusia kauneudenhoitotuotteita. Tästä postauksesta löytyy neljä erilaista rakkausjuttuja, joten antaa palaa: 
IMG_0398
Bongasin uusimmasta Pirkka-lehdestä maininnan täysin kierrätettävästä hammasharjasta, Humble Brush:ista. Innostuin todenteolla tästä ajatuksesta ja harja tipahti lähi-Cittarin hammashoitohyllystä suoraan ostoskoriin. 
Harjan varsi on 100% biohajoavaa bambua ja harjakset nylon-6-materiaalia, joka kompostoituu 2-3 vuodessa. Myös pakkaus on täysin ekologinen. Harja on kääritty kasvipohjaiseen kääreeseen ja itse pakkaus on kierrätysmateriaalia. Jokaisesta myytyä harjaa kohten myös lahjoitetaan yksi harja hammashoitoa tarvitseville. Eli ihan mieletön tuote! 

Puuvarsi tuntui ensin hassulta suussa verrattuna muovivarteen, mutta fiilikseen tottuu. Harjan hinta on aika suolainen, noin nelisen euroa, mutta kun jättää vain yhden kahvilakahvin ostamatta niin tilit on tasoitettu. 
IMG_0404
Kuten olen maininnut, suoritan Instassa 30 days of yoga-haastetta, jonka keksijä on Yoga girl eli Rachel Brathen. Brathen on ruotsalais-syntyinen joogaguru, joka valmistumisensa jälkeen päätyi muutamien seikkailujen päätteeksi asumaan Aruballe, jossa opettaa nyt joogaa.
Törmäsin Yoga girliin Instagramissa ja painoin heti seuraa-nappia. Lähdin mukaan joogahaasteeseen ja yksi päivä Suomalaisen kirjakaupan lifestyle-hyllystä repäisin tämän Yoga Girl-opuksen
Luin kirjan aikalailla muutamassa päivässä. Brathen kirjoittaa omasta matkastaan nuoruudesta tähän päivään asti höystettynä mantroilla, vinkeillä, joogaliikkeillä ja resepteillä. Tällaisia kirjoja kaipaisin enemmänkin omaan hyllyyn. Nuoruuden selvitymistarinat ovat inspiroivia, varsinkin kun tietää, että jokaisella on mahdollisuus kääntää elämänsä siihen suuntaan mihin haluaakin. 
IMG_0407
Kolmantena rakkauslistalla on Young Livin-öljyt, joita ystäväni diilaa. Voisimme kutsua häntä tässä Hulluksi Öljyleidiksi, koska hän tietää noista litkuista ihan kamalan paljon, mikä on omalta kannaltani hyvä. 
Olen aina rakastanut eteerisiä öljyjä, mutten ole kummemmin niitä itse käyttänyt. Lähinnä senkin vuoksi, että olen skeptinen niiden parantavia ominaisuuksia kohtaan. 
Mutta tämä Stress Away-öljy on ihan ykkönen ja melkeinpä jokapäiväisessä käytössä tällä hetkellä. 
Koska töissä pyritään välttämään vahvoja tuoksuja, olen sivellyt tätä korvien taakse sekä ranteisiin. Ja olo on ollut kumman stressitön nyt hetken aikaa. Tiedä häntä, mistä johtunee? 
IMG_0412
Viimeisenä, muttei vähäisempänä Pukka! Rakastan Pukan luomuteevalikoimaa, mutta tämä Womankind-tee oli ihan uusi tuttavuus. Pakkaus kiinnitti tottakai aluksi huomioni, koska se on kertakaikkiaan suloinen. Maku on tottakai huumaavan hyvä. Tee sisältää kamomillaa, joka rauhoittaa ja tekee vatsalle hyvää. 
Kofeiinittomat teet ovat muutenkin hyvää vaihtelua kahvien tilalle, varsinkin iltapäivästä, itse kun olen kofeiiniherkkä. 
(Toisaalta, viimeaikoina olen vähentänyt kahvinjuontia niin paljon, että verenpaine on muuttunut supermatalaksi. Niinkin matalaksi, että työkaveri määräsi minut viikon kahvikuurile jatkuvan huippaamisen vuoksi.)

Tässä oli tämän kuukauden omat suosikkini. Löytyykö teiltä jotain erityisiä syyskuu-lemppareita? Vinkatkaa kommenttiboxiin meikäläisellekin!

2 kommenttia:

  1. Tuo öljy vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :) Ja on muuten ihan mahtava tuo hammasharja, tuollainen pitää hankkia seuraavaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, pitäisi ehkä pyytää tätä öljyleidiä tekemään esittely erilaisista öljyistä tänne. Ja hanki ehdottomasti, toimii!

      Poista