1. syyskuuta 2017

R U O K A K O K E I L U J A

Käsi ylös jos nautit ruuanlaitosta (varsinkin jos sen voi tehdä Aamulypsyn podcasteja kuunnellen), mutta olet toisinaan suurimmaksiosaksi laiska kokeilemaan uusia asioita. Sen sijaan teet samaa ruokaa joka viikko. (Meillä se tarkoittaa tonnikalapinaatti-lasagnea, kalaa ja bataattiranuja sekä sekalaisia kana/salaatti/roskaruoka-annoksia.) 

Keittiön hyllystä löytyy useampikin kiva keittokirja, mutta ne aukeavat vain silloin tällöin. Eli kun on aikaa suunnitella viikon ruokailuja ja isoja kauppareissuja ajatuksen kanssa. 

Haastoin kuitenkin viime sunnuntaina itseni kokeilemaan jotain uusia pöperöitä, ihan vain koska. Rakastan viikkosuunnitelmien tekemistä ruuan suhteen. Vielä enemmän rakastan lähteä ruokaostoksille. Mun rauhan paikkani on paikallinen Cittari, jossa voin viettää vaikka puolitoista tuntia tutkiskellen hyllyjen antimia. Ihan tosi. Mun lempiasia kuluttaa rahaa ylipäätään on ruoka ja ruoka-aineet. Olen siis kaiken kaikiaan järkyttävä ruokakauppanatsi, joka haluaa hoitaa aina kaiken itse. 

Suurimman osan ruokainspiksestä saan tosiaan vanhoista kunnon keittokirjoista, joista saisi varmaan ihan oman postauksen aikaan. Mutta yksi ihan äärettömän kätsy paikka löytää uusia reseptejä on K-Ruoka sivusto. Ja ei, tämä ei ole mikään mainosjuttu, vaan olen ihan tosissani. 

Alta löytyy kolme eri gourmetannosta, joilla pärjättiin tämä arkiviikko:
IMG_0333
Ohje: täältä
IMG_0338
IMG_0342
Ohje: täältä

Ensinnäkin kiitän kaikkia ylempiä voimia keksinnöstä nimeltä sauvasekoitin. Kuinka helppo kasvisruoka onkaan kasvis-sosekeitto?? 
Z, joka taas ei ole lainkaan kasviruokaihminen, tykkäili tuosta Pizzetin eli pizzan ja lasagnen rakkauslapsesta. Koska pepperoni on hyvää, oli se missä vain. 
Maanantaihin saakka ajattelin mennä taas sieltä, mistä aita on matalin. Ensi viikolla voisi sitten kunnostautua, vaikka niiden keittokirjojen kanssa. 

Ja hei, jos jooga kiinnostaa, alkoi tänään Instagramissa 30-päivän joogahaaste. Käy kurkkaamassa meikäläisen profiilista (nnorasp) mikä juttu ja osallistu itsekin! 

SUPERIHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti