25. syyskuuta 2017

L A M M A S S A A R I

IMG_0607
IMG_0481
IMG_0518
IMG_0531
IMG_0592
IMG_0534
IMG_0605
IMG_0598
IMG_0608
IMG_0610
Oltiin ystäväni kanssa kuvailemassa Lammassaaressa, joka oli meikäläiselle täysin uusi ulottuvuus Helsingistä. Saari on vietävän ihana ulkoilu-alue, jonne tien vie puu"polku". Tilalla oli ennen ilmeisesti pitkospuut, mutta niitä ei enää pääse kokemaan. Lammassaari on täynnä pienen pieniä mökkejä, mutta sieltä pääsee myös bongailemaan oikeita lampaita viereiseen Kuusiluotoon. Jonkinlainen lintubongarien paratiisi tämä paikka oli, sillä niin monta kaveria kiikareiden ja jäätävien kameroiden kanssa hiippaili siellä menemään.  

Uusia ulkoilualueita on ihana seikkailla läpi. On hassua, että keskeltä kaupungin hälinää voi löytyä suojeltuja saaria tai ylipäätään lampaita! Naposteltiin Fazerin sinistä rantakiven päällä ja käytiin läpi muiden vierailijoiden kirjoituksia Kuusiluodon postilaatikon luona. Hirveän hauska tapa viettää vapaa-päivää! 

Käytiin nyt illemmalla myös meidän ensimmäisillä koiratreffeillä läheisessä koirapuistossa. Seuraan liittyi myös muutama muu karvakaveri ja siinä me seistiin porukalla naureskelemassa koirien touhuille. 
Takana on siis kaiken kaikkiaan niin hauska maanantai, etten kestä! Niinkuin Instassa kirjoitin, ei maanantaiden tarvitse olla aina masentavia ja ikäviä. Parhaimmillaan ne ovat alku jollekin uudelle. 

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä Lammassaari kauniilta paikalta, tuolla olisi kiva käydä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi, ihan vain niiden lampaidenkin takia! :)

      Poista