24. syyskuuta 2017

SUNNUNTAISIA KASVIMAA-PUUHIA

Vapaat sunnuntait on siitä kivoja, että voi nukkua ensin pitkään ja makeasti. Sen jälkeen voi tuijotella Netflixiä, vetää syksyisiä kävelylenkkejä koiran kanssa ja syödä. 
Tänään päätin myös vihdoin ruksata yhden kohdan to-do-listaltani. Ulko-oven edessä ollut ruukku on kaivannut siitä asti piristystä, kun edelliset callunat nuupahtivat raskaan talven jälkeen. Nyt oli vihdoin aika tehdä tuolle surulliselle näkymälle jotain. 
IMG_0450
IMG_0456
IMG_0460
Miksikään viherpeukaloksi meikäläistä ei voi kutsua, koska olen menneessä elämässäni tappanut muun muassa kaktuksen pelkällä katseella. Mutta rukkuhommat ovat sen verran helppoa puuhaa, ettei siinä voi mennä vikaan. 
Ja koska keittiön yläkaapin päällä oli parit tyhjänä olevat ruukut, päätin keksiä niillekin jotain täytettä! 
IMG_0465
IMG_0468
IMG_0473
Ruukkuyrttejä olen joskus koittanut pitää elossa, mutta yleensä ne eivät ole selvinneet viikkoa pidempään. Mulla oli entisessä kämpässämme pieni viljelmä keittiön ikkunalaudalla, mutta muuttaessa niiden olemassaolo vähän jäi. 
Nyt sain jostain syystä uutta virtaa puuhailla pientä puutarhaa aikaan. Sitruunamelissa on nyt istutteuna ja sain kuvien ottamisen jälkeen tuon avokadonsiemenenkin kylvettyä multaan. Nyt vain odottamaan! Hedelmien siementen istuttaminen on superhauskaa puuhaa, varsinkin siinä vaiheessa jos siemenet alkavat oikeasti itämään. Plus, jos elät pienellä budjetilla on hedelmien hyötykäyttö huonekasveiksi loistava vaihtoehto sen sijaan, että ostaisit kasvit. Toki joudut hetken ajan odottamaan vihreitä lehtiä, mutta mitäpä pienistä!

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Tulipas ihana olo tätä postausta lukiessa, tuli todella sellainen olo, että omaan huoneeseen pitäisi jotain kasveja saada 💗 Niin raikkaita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvit on aina hyvö ajatus ;) Kiitos paljon <3

      Poista