7. elokuuta 2017

N A I M A L U P A

IMG_9777
IMG_9718
IMG_9724
IMG_9725
IMG_9729
IMG_9728
IMG_9745
Pikkusiskoni konfirmaatiota vietettiin lauantaina aurinkoisissa merkeissä. Enkä todellakaan voi kuvitella, että tuo seitsemän vuotta nuorempi, perheen pirpana on nyt 15-vuotias ja voisi jopa toimia kummina! Mihin aika juoksee? Jouduin ihan liikutuksen valtaan, kun tarkkailin sisarusteni menoa ja meininkiä, ne on jo niin fiksuja ja vanhoja! 
Rakastan ylipäätään tällaisia juhlia kuten valmistumisia, rippijuhlia ja häitä. Ne on ilon juhlia, jossa juhlitaan jonkinlaista saavutettua virstanpylvästä. Rakastan juhlahumua, rakkaita ihmisiä ja sitä onnen määrää, joka päivänsankarista tulvii. Plus, kukapa ei juhlaruuasta tykkäisi... ;) 

Viikonloppu oli muutenkin ihania ihmisiä täynnä. Oli aikaa nähdä ystäviä niin perjantaina kuin lauantainakin. Sunnuntaisen aamupäivän istuskelin vanhempieni luona lauantain kuvia läpikäyden ja kahvia hörppien. Illalla vietimme Z:n kanssa treffi-iltaa. Kävimme ensitreffiravintolassamme syömässä sekä katsomassa uuden The Dark Tower-leffan, josta ainakin itse tykkäsin tosi paljon. 

Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu takana! Nyt lähden tuon murrosikäisen karvatassun kanssa metsälenkille. Ihanaa maanantaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti