30. elokuuta 2017

V I I M E A I K O I N A

Muutamat päivät ovat olleet niin täynnä uusia juttuja, että läppärin kansi ei ole avautunut näiden päivien aikana kertaakaan. Myöskään kameraa en ole ulkoiluttanut hetkeen, mutta sen verran paljastan, että ruoka-aiheinen postaus on tulossa vielä tällä viikolla. 

Mitä onkaan tullut sitten puuhailtua?
IMG_20170826_125743
Torstaista sunnuntaihin oli pääkaupunkiseudulla kaikenlaista hulinaa ja vilinää. Torstai-iltana käytiin ystäväni kanssa fiilistelemässä Helsingin Taiteiden yötä

Lauantaina oli sitten sekä Espoon, että oman paikkakuntamme "omapäivät". Sain suostuteltua Z:n lähtemään Tapiolaan Street Food Carnivaliin, josta löytyi myös pienpanimoalue. Vedettiin Naughty BRGR:in hampparit nassuun ja maisteltiin parit erikoisoluet. 
Iltaisella käytiin kuuntelemassa paikallista rap-kuuluisuutta pikkuruisilla musafestareilla. Tivolikin olisi ollut, mutta ei koskaan sitten päästy siellä pyörähtämääm. 
IMG_20170827_122304
Metsässä on tullut vietettyä paljon aikaa, mikä on ollut erittäin virkistävää. Meidän hoodeilla on aivan ihana virkistys-alue järvineen, joka on otollinen koiranväsytykseenulkoilutukseen. En oikeasti tiedä mitään rauhoittavampaa kuin veden liplatus, luonnon tuoksu ja tuoreet mustikat suoraan pensaasta. 
IMG_20170830_170619
Meidän kauhukakara täytti tänään VUODEN! Voisiko joku kertoa, miten pysäyttää ajan sillä kuukaudet vierivät aivan liian nopeasti eteenpäin. Vastahan tuo pieni rääpäle haettiin meille kotiin? 

Hauskaa on ollut seurata sitä, miten koirillekin kehittyy ihan omat persoonansa (kliseistä tai ei). Alku oli välillä vähän vaikea, sillä muun muassa rajojen asettaminen on ollut mulle tosi vaikeaa. Mutta nyt viime aikoina ollaan Yodden kanssa lähennytty todella paljon. Se tottelee ihan eri tavalla käskyjä (aina välillä, kun jaksaa laittaa korvat päähän) ja nauttii iltarapsuttelu-hetkistä. 
IMG_20170829_184111
Myös joogailu on luistanut viime aikoina ihan eri tavalla kuin koskaan ennen. Pelkästään kahden viikon jälkeen keho taipuu jo ihan eri tavalla. Instasta on voinut seurailla enemmän meikäläisen askeleita muun muassa päälläseisonnan harjoittelusta. 

Tämän kaiken lisäksi, aloitin tänään uudessa työpaikassa! Kyllä, olen palannut kuukauden mietintä- ja motivointitauon jälkeen takaisin aikuisten ihmisten vastuullisen elämään. Tuntuu hyvältä olla taas rutiinien parissa ja odotan innolla sitä, mitä syksy tuo tullessaan. 

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Nauhgty BRGR:ssä mäkin haluaisin käydä kun en oo vielä ehtinyt testaamaan sitä. Ja vau, tsemppiä uuteen työpaikkaan!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä Naughty BRGR:ia, vaikutti yhdellä testauksella aika mainiolta paikalta. Ja kiitos! :)

      Poista