20. elokuuta 2017

SUNDAY THROUGH MY PHONE

Sunnuntai on ehdottomasti viikon paras päivä. Miksi? Koska silloin voi hyvällä omatunnolla olla tekemättä mitään. Ellei sitten tee viikonloppuvuoroja. Jolloin sunnuntai on silti paras, sillä sunnuntaivuorot ovat yleensä normaalia lyhyempiä! Eli kävi töissä tai ei, sunnuntait ovat hyvin nautittavia. 
IMG_20170820_091844
Heräsin aamulla ruokkimaan koiran ja avaamaan takapihan oven, mutta painuin samantien takaisin sänkyyn. Mikään ja painotan mikään ei voita omaa sänkyä ja pehmeitä lakanoita aamuisin. Olisin voinut jäädä nuokkumaan vaikka koko päiväksi vällyjen väliin, mutta olen vastuullinen aikuinen. 
Valmistin siis aamupalaksi tuttuun tapaan mikropuuroa mustikoilla sekä chiasiemenillä, kyytipojaksi tottakai iso lasillinen kaakaota. Vetäisin brekkiksen tv:n edessä, sillä olen jumalattoman koukussa MTV:seen! Catfish, Teen Mom ja 16 and pregnant... Laatuviihdettä parhaimmillaan. 
IMG_20170820_135903
IMG_20170820_143634
Oltiin sovittu siskoni kanssa liikuntatreffit päiväselle. Pompittiin ensin trampoliinilla alkulämmittelyksi, mikä oli älyttömän rankkaa! Tämän jälkeen tehtiin simppeleitä lihaskuntoliikkeitä, koska uskokaa tai älkää: kun muutin pois, vanhempani tekivät ylimääräisestä huoneesta kuntosalin. Kliseistä. 

Hikoilun jälkeen intouduin venyttelemään pihalla ja jopa testailemaan päälläseisontaa! Keskivartalo kuitenkin vaatii vielä hetken treenaamisen, ennen kuin saadaan aikaan jotain siistiä... Olin kuitenkin superylpeä itsestäni ja tämänpäiväisestä panoksesta omaan kroppaan. 
IMG_20170820_154541
Treenailun ja yhtäkkisen kaatosateen innoittamana, iltapäivä sujui aikalaila sohvalla makoillen. Tsekkailtiin X-Factor-videoita Youtubesta ja viimeiset kolme tuntia ruudussa on pyörinyt 70's shown ensimmäinen tuottari. AH! Parasta laatuaikaa on yhdessä löhöily, sitä tuskin voi kieltää kukaan. 
Toki tämän kaiken välissä on keretty tekemään myös tonnikalapinaatti-lasagnea. Siinä tapauksessa, jos mietitte ollaanko saatu mitään järkevää aikaan. 
IMG_20170820_200523
IMG_20170820_200954
Yhtäkkinen herkkuhampaan kolotus keskeytti rötväämisen ja sitä piti hurauttaa läheiseen hypermarkettiin. Mukaan tarttui mustikoita (taas), joogalehti (koska kun kerran hurahtaa johonkin, täytyy se tehdä kunnolla) sekä oma henkilökohtainen guilty pleasure eli Estrellan pansuolatut poimusipsit. 

Tänäinen sunnuntai oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ihanan hitaanpuoleinen, liikuntasuoritusta unohtamatta. Nyt aion, taas kerran, hyvällä omatunnola kadota sohvatyynyjen väliin tuon aiemmin mainitun sipsipussin kanssa. 

4 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sun päivä! Mä en kestä kuinka suloinen koira 😍

    www.ellileppiniemi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sunnuntait on ihania! Ja hän on hirveä riivil, mutta välillä aina suloinen :D !

      Poista
  2. Tällasia postauksia ei oo näkynyt pitkään aikaan blogimaailmassa ja oli virkistävää lukea tällasta! Ihana Nora :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Olen samaa mieltä kanssasi, arkisia postauksia olisi kiva nähdä enemmän kaikilta! :)

      Poista