2017/05/19

K E S Ä 2 0 1 7

Viime onnellisuuspostauksessa kutakuinkin "jinxasin" tulevaisuuteni ja sinetöin itseni vuodelepoon. Seuraavana yönä nousi korkea kuume ja tässä sitä ollaan nyt. Viikonlopun tuomittuna sairaslomalle flunssaviruksen vuoksi. Tilannetta ei auta se, että mies vei itsensä sekä koiramme mökille, joten kaiken lisäksi lusin tätä yksin kotona (jonka lisäksi en päässyt näkemään uusinta Alien leffaa, saatika sitten hyväntekeväisuuysmuotinäytöstä). 
Ensimmäiset kaksi tuntia omassa seurassa tuntuivat mahtavilta, mutta heti kun Sinkkuelämää-elokuvan lopputekstit kajahtivat tv-ruudulle, sain kohdata sen tosiasian, että viikonlopusta tulee ihan pirun tylsä. Telkkari ei valitettavasti kommentoi ohjelmia kanssasi kilpaa... 

Joten mikäpä olisikaan parempi hetki vähän pohtia tulevaa kesää ja luoda uskoa siihen, että vielä minäkin pääsen nauttimaan aurinkoisista viikonlopuista kotisohvaa pidemmälle! Toisaalta, nyt kun aloin asiaa miettimään, niin todennäköisesti tällä postauksella tuhoan kaikki kesän suunnitelmat. Otanko riskin..? :D
27669636015_1ba6101945_o
Viime kesä meni aikalailla duunia hiki hatussa tehden. Kesälomia ei paljoa pidetty, kun työpaikka vaihtui juuri toukokuussa. Arkipäivät menivät rutiinilla eat-sleep-work-repeat. Viikonloput luiskahtivat sitten raskaan raatamisen vastapainoksi vähän kosteammalle puolelle. Ai että, kun oli valoisaa ja pystyi vetämään päivät kiitettävästi putkeen vajaan neljän tunnin yöunilla... 

Toki toukokuussa oli kahden viikon Tokion- reissu (jolta postauksen kuvatkin ovat) sekä pari kesäistä irtiottoa, kun painelimme tyttöjen voimin ensin Seinäjoelle asuntomessuille ja myöhemmin perheemme mökille. 
26970796426_75b4cf9fd9_o
Tämä kesä tuleekin olemaan sitten all about doing stuff! 

Kesäkuussa olisi tarkoitus käydä Rockfest:eillä tsekkaamassa nuoruuden ehdoton suosikkibändi Evanescence! Sen lisäksi on tietenkin yksi vuoden parhaimmista juhlista, juhannus! Sitä vietetään landella hyvässä seurassa, grilliruokaa syöden ja veneillen. Ei huolia, ei murheita! 
Kuu menee töiden puolesta vielä täysillä tunneilla, joten en ota sen suurempaa stressiä muista tekemisistä. SITÄPAITSI kesäkuussa on myös pääsykokeiden kakkosvaihe, johon tietty panostetaan ihan hulluna! 
26730477070_e928b4abfe_o
Heinäkuussa pakataan rinkat ja lähdetään ystäväni kanssa kiertelemään vähän Eurooppaa. Edessä on siis takuuvarmasti huimaakin huimempi reissu. Instagramissa paljastinkin jo, että kaupunkilistalla on ainakin Pariisi. Toki mukaan mahtuu Italiaa, Belgiaa ja Hollantia. Toivottavasti myös Saksa ja Tsekki! 
Reissuun on varattu kolme viikkoa, joten siinähän se aika sitten vierähtääkin, viimeinen viikko tulee menemään palautuessa sekä viimeisten työjuttujen taputtelussa. 
27669615145_9aca990115_o
Elokuussa meikäläinen ottaa ainakin omassa maailmassani aika suuren hyppäyksen oravanpyörästä, kun sanon hyvästit huonekalualalle. Tarkoituksena on omistaa kuu läheisille ihmisille ja itselle tärkeille asioille. Samalla tässä pidän sormia ristissä opiskelukuvioiden kannalta ja toivon, että elokuussa valmistauduttaisiin myös alkavaan kouluvuoteen. Monet ovat kysyneet, että mitä sitten, jos et pääsekään kouluun eikä sinulle ole työtäkään. 
Noh, siinäpä sitten syödään kynsiä ja katsotaan mihin elämä kuljettaa! 

Tässä siis tiivistettynä tulevien kuukausien menomeiningit. Paljon uusia juttuja ja tuulia on tiedossa, mikä jännittää ihan kauheasti. Mutta ajatukset tulevaisuudesta ovat kirkkaampia, kuin pitkään aikaan. Ja se on aika siistiä. 
Nyt painun takaisin sairasvuoteelleni, joka lainehtii käytettyjä nessuja. Ehkä palailen postailemaan viikonloppuna, jos tämä räkäpää vaikka antaisi myöten. 

Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa upeista kesäkeleistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti