2017/05/22

TULEVIA PIHAHOMMIA

IMG_8343
IMG_8346
IMG_8347
IMG_8354
Rivaripätkän mukana tuli sisustuksen rinnalle uusi elementti, pihan laitto. 
Mitä viherkasveihin ja puutarhassa hääräämiseen tulee, olen peukalo keskellä kämmentä. Ainoat kokemukset ovat The Sims-pelistä saadut. Yleensä olen onnistunut jossain vaiheessa tappamaan sisäkasvit, mutta ahkeran harjoittelun jälkeen, olen valmis upottamaan kynnet multaan. Onneksi rakas toinen puoliskoni tietää pihojen tekemisestä hiukan enemmän, joten en ole täysin pulassa. 

Meidän tämän hetkinen piha on aika karsea ilmestys. Ruoho rehottaa, terassilaudut ovat verrattavissa rusinoihin (yhtä kuivia ja värittömiä) ja useat kukkaistutukset ovat kärsineet Yodden käpälöiden alla. Nyt olisi kuitenkin hyvä aika tarttua toimeen. 

Huomenna olisi tarkoitus näyttää pihalle ruohonleikkuria ja haravaa. Eiköhän se siitä lähde. Pihassa on potentiaalia toscanalaiseen huvilatyyliin, kiitos runsaiden köynnöskasvien. Terassi olisi tarkoitus öljytä uudenveroiseksi ja pihakalusteet vaihtaa uusiin. Mielessä pyörii niin ihanat kulmasohvat kuin boheemit bambutuolit, yritäpä tässä sitten päätöksiä tehdä. Varsinkin kun suurinosa tämän hetken säästöistä on heinäkuun reissua varten... 

Mutta ikuisuusprojektejahan nämä ovat. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Mutta aina on ihana haaveilla!

Ihanaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti