2017/05/02

2ND OF MAY

Toukokuu edustaa mulle oikeasti aidosti kevättä. Vapun jälkeen ainakin yleensä säät ovat muuttuneet entistä lämpimämmiksi ja aurinkoisemmiksi. Talvitakit saa laittaa pesulan kautta säilöön ja tennareissa on tuhat kertaa kevyempi kulkea. Aamukaffet voi nauttia ulkona ilman pipoa ja D-vitamiini alkaa taas imeytyä ihoon. 
Vaikka talvi on parhaimmillaan taianomainen vuodenaika, olen 99% prosenttisesti kesäihminen. Aurinko valaisee kasvot ja talven ankeus ja pimeys jäävät vihdoin varjoksi taakse! 

Istuin terassilla vilttiin kääriytyneenä, kahvikuppi kädessä ja kuuntelin linnun laulua ja liikenteen kaukaista huminaa. Tuli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että vau tässä ja nyt on hyvä olla. 
IMG_7909
IMG_7935
Huuhdoin violetin vappuvärin hiuksista viemäriin ja sain vihdoin siivottua viikonlopun tiskit ja ruuat pois. Seuraavaksi aion heittää munakkaan pannulle ja lukea pitkästä aikaa jotain muuta kuin pääsykoematskuja. 
Pääsykokeista en halua vielä kirjoitella tänne, koska tulokset tulevat vasta myöhemmin ja mikään ei ole varmaa. Pettymyksen kyyneleitä on vuodatettu torstaista saakka, mutta ei siitä sen enempää tänään. Niinkuin muutama postaus taaksepäin taisin sanoa, niin mielessä pyörii pari pohdinta-aiheista tekstiä, mutta nyt haluan keskittyä kauniisiin asioihin, mustaan kahviin ja relaamiseen! 

Ihanaa toukokuun ensimmäistä viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti