2017/05/25

S U M M E R W A N T I E S

Pieni sisäinen materialisti meinaa ottaa vallan! Kahvittelimme eilen aamupäivästä ystävättäreni kanssa mukavan tovin, kunnes päätimme käydä kiertämässä ihan vain pari liikettä ikkunashoppailun merkeissä. Paino nimenomaan sanalla ikkunashoppailu, sillä kaksi keskikokoista cappuccinoa oli jo tapeeksi tuhlailua yhdelle päivälle (miksi ylipäätään lompakossa majailee jatkuvasti Matti estäen kaiken ihanan ostelun?). 

Joka tapauksessa koin suuremman luokan hurmioitumista viimeistään siinä vaiheessa, kun astuimme Zaran kirkkaiden spottivalojen alle. Rekeittäin kauniita, kirjavia, ihania vaatteita. Siinä halogeenilamppujen alla koin myös herätyksen siihen, etten enää mahdu vanhoihin kesävaatteisiini (God damn, ehkä olisi sittenkin pitänyt jättää välistä ne päivittäiset keksipaketit). 

Kokosin Polyvoren avulla teidänkin iloksi muutamia juttuja, joita mieleni halajaa, mutta mitä todennäköisemmin en tule vaatekaappiini samaan. 
PRINT IT

R A K A S T A N printtiteeppareita. Olen aina rakastanut ja tulen aina rakastamaan. Tällä hetkellä himoitsen feministisloganilla varustettua t-paitaa höystettynä deminillä. Farkut saavat olla revityt, kulutetut ja nilkoista ronskisti pätkäistyt. Parastahan olisi järjettömän hyvin istuvat farkkushortsit, vanhat kun tosiaan kaikki lentävät tänä kesänä kirppispöydälle. 
Sen lisäksi bongasin Zarasta ihanan mustan keinonahkalaukun paljettikukkasilla koristeltuna. Se oli niiiin hieno, että saatan jopa palata hakemaan sen, vaikka viime kesänä vannoin, etten osta enää ikinä "halpislaukkuja". Viime kesänähän onnistuin jotenkin illanvieton aikana hajoittamaan muistaakseni Mangosta ostetun clutchin, jonka myötä hävitin koti- ja työavaimeni yökerhon uumeniin (löysin ne seuraavana maanantaina löytötavarapisteestä). 
flower power

Mikä ihmetytti eilisellä ikkunashoppailukierroksella oli se, miten hirveästi himoitsin kukkakuoseja ja mekkoja. Olen jopa alkanut haaveilla uusista korkkareista! Hyvästi mukavuusalue, tervetuloa pitkät kesäsääret. 
beachy
Viimeisenä muttei vähäisimpänä uikkarit. Kesässä parasta on lämpimät ilmat ja vähävaatteisuus. Kotona kuljen kesät talvet ilman vaatteita, mutta hyvissä bikineissä saattaisi kehdata jopa pihalle aurinkoa palvomaan. Uikkareissa toisin kuin muussa pukeutumisessa olen aina suosinut värejä ja kuoseja. Siksi tämän kesän valikoimat ovat hivelleet mieltä sekä silmiä. Aloin jopa lämmetä ajatukselle suloisesta kokouimapuvusta, olenko tulossa hulluksi? 
Kesän musthave on uikkareiden lisäksi hattu, koska sellaisia en omista ja avopuolisoni on kyllästynyt lainamaan omaa Sharks-lippistään omiin menoihini. 

Ah kesä ja kesävaatteet, elämässä ei ole mitään parempaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti