2017/05/15

VIIKON VAATE: KREPPIHOUSUT

Mulle iski ajatus uuden postaus-sarajan aloittamisesta eilen liittyen vaatteisin. Itseäni en millään tavalla tituleeraisi muotibloggaajaksi, sillä vaikka vaatteet ovat elämän suola, voin hyvin liikkua viikon samanlaisessa asussa (eli farkuissa ja paidassa). 
Nuorempana vaatteet olivat kyllä oman identiteetin aatteet. On koettu fiftarivaihe pallokuosimekkoineen, rebel-vaihe revittyine sukkahousuine ja vähän kaikea sieltä väliltä. Silloin postasin päivän asuista ahkerammin ja innokkaammin. 

Havahduin kuitenkin siihen, että multa löytyy vaatekaapista paljon kivoja riepuja, jotka olisi mukava tuoda tännekin esille! Samalla saisin itselleni uutta inspiraatiota vaatteiden uudelleen yhdistelemiseen ja arkikäyttöön ottamiseen. 

Joten tästä se lähtee: Viikon Vaate varautukaa siihen, että tästä tuleekin kuukauden vaate ;)
IMG_8211
Etsin joulukuussa veljeni valmistujaisiin asua, sillä olin vakuuttunut siitä, ettei mikään vaatekaapissani maannut vaateyksilö sopinut siihen tarkoitukseen. Nämä Carlingsista ostetut Stay-merkin pliseeratut "silkki"polyester-housut olivat oikea täsmäisku. Ihastuin sovituskopin hämyisessä valossa hulmuaviin lahkeisiin ja retrohenkisyyteen. 

Kuminauhavyötärö antaa syödä miten paljon vain, materiaali on liikkuvaa ja kauniisti laskeutuvaa. Olen istunut näissä leffateatterissakin, mukavasti jalat penkille nostettuna. 
Ainoa harmitus on se, että ruokapöydästä noustessa on polyesterhousut liimautuneet kiinni kankkuihin. Niitä on sitte mukava alkaan vetelmään suoriksi. 
IMG_8219
Koska kaapissa majailee lähinnä farkkuja, on nämä toisenlaiset housut kiva vaihtoehto ainaiselle deminille. Vaikka itsessään miellän nämä aika juhlaviksi, on pliseeratut housut helppo yhdistää vaikka tavallisen t-paitaan kesällä! 
Puin nämä veljeni valmistujaisiin sinisen silkkipaidan ja korkeiden mustien korkojen kanssa. Meidän jouluisiin tupareihin laitoin kaveriksi punaisen samettitopin. 
IMG_8231
Siinä postaus-sarjan aloittaja! 
Löytyykö teiltä vastaavanlaista vaatetta kaapista? Miten itse pukisitte pliseeratut housut? 
Kommenttiboxi on aina yhtä auki mielipiteillenne! 

Ihanaa maanantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti