28. tammikuuta 2018

TAMMIKUUN RAKKAUDET

Kuten lupasinkin, tulin nyt postailemaan muutaman tämän kuun suosikkijutun. Kuten viimeksikin (eli siis syyskuussa...), nämä ei mitenkään rajaudu kauneuteen tai kosmetiikkaan, vaan ovat ihan yleisiä kuun rakkaudenkohteita. Että mistä tykkäsin niin paljon, että haluan hehkuttaa teillekin. 

Kånken no. 2
IMG_1670
Kuka muu kuuluu siihen ihmiskuntaan, jonka edelliset repunkannot sijoittuvat ala-asteelle? Muistan, miten selässä kulki koko sen kuuden vuoden ajan Eastpakin violetti perusreppu, kunnes murrosikä teki tehtävänsä. 
Tuossa yksi aamu tuskailin lumipyryssä, miten nahkaolkalaukku + kangaskassi työkengille yhdistettynä oikean käden puhelimen navigaattoriin ja vasemman käden take away- kahviin ei ole käytännöllisin kombinaatio. Ja sitten bongailin juna-asemalla asiallisia pukumiehiä, joiden selässä keikkuivat katu-uskottavat reput. 
Koska reppu ei ole enää ala-asteikäisen lapsen koulunaloituksen symboli, vaan täysin vakavasti otettavan aikuisenkin tunnusmerkki, uskaltauduin tori.fi:n syövereihin. 
Ja niin vain kävi, että löysin vähän käytetyn Kånkenin nahkaisilla ykstyiskohdilla. Mukava myyjä jopa kiikutti sen minulle omien kiireideni keskelle töihin! Ja en voisi olla tyytyväisempi. Läppäri ja ne tuhannet kouluvihot asettuvat nyt ergonomisesti kummankin hartian kannettavaksi. Tykkään! 

Mary Cohr, Pure Enviroment- kasvovoide
IMG_1675
R A K A S T A N Mary Cohrin tuotteita. Olen saanut niitä testailuun Z:n äidin kautta ja viimeisin ihastuksen kohde oli uuden lanseerauksen, Pure Enviroment-sarjan kasvovoide. 
Voiteen idea on, että se suojaa ihoa 100% luonnollisilla aktiiviaineilla, ilman parabeenejä, väriaineita tai kemiallisia filttereitä. 

Meritalon mustaherukkatäysmehu
IMG_1674
Mustaherukkamehu on täydellinen throwback lapsuuteeni sekä nuoruuteeni. Meiltä löytyi aina jääkaapista pulloittain "mummonmehua" eli mummon tekemää mustaherukkamehua. 
Muistan hyvin, miten eräs lasketteluloma, koko perheeni sairastui flunssaan Tahkolla ollessamme. Minä vietin kaikki illat yksin huoneessani litkien tätä ihmejuomaa ja kumma kyllä, vältin itse koko perheen kuumetaudin ja naatiskelin rinteissä kaiket päivät. 

Viimeisimmän flunssataudin aikana, eksyin intuitiivisesti mehuosastolle, kun mieleeni juolahti tämä salainen ase. Sittarin hyllystä lähti mukaan Meritalon täysmustaherukkamehu, joka ei sisällä lisäaineita ja on valmistettu ihan vain mustaherukoista! Ja uskon kovasti sen vaikutukseen, sillä flunssa katosi aikalailla sen siliän tien. Jos kaipaa iltateen tilalle jotain astetta tujumpaa, on tämä oiva vaihtoehto kuumaan veteen lantrattuna. 

Lavera Butterfly effect-ripsiväri
IMG_1677
Tämän vuoden yksi tavoitteeni on kosmetiikan vaihtaminen astetta luonnollisempaan. Päätin aloittaa ripsarilla, kun kyllästyin hinkkaamaan vedenkestävää maskaraa kaiket illat. 
Laveraa löytyy ihan marketista ja se on Saksasta lähtöisin, enemmän pääset lukemaan merkistä tästä
Butterfly effect on täysin vegaaninen tuote. Tuoksu on tosi hassu verrattuna "tavallisiin" ripsareihin. Tärkeintä kuitenkin on, että ripset ovat tämön kanssa ihan yhtä näyttävät kuin ennenkin, eikä tämä muuten paakkunnu ollenkaan. 
Ainoa miinus tulee siitä, että vedekestämättömänä tämä ei pysy ihan niin intensiivisesti ripsissä, verrattuna Lumenen Mystic:iin, jota normaalisti olen käyttänyt. Toki silmämeikkien peseminen on taas superpaljon helpompaa. 
Lavera on mulla nyt lähinnä arkikäytössä, mutta viikonlopun reintoihin valitsen hiukan täpäkämmän Lumenen. 

Siinä tämän kuun suosikkijutut! Ihanaa sunnuntaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti