26. tammikuuta 2018

IHAN PIENI MOROTUS

IMG_1604
IMG_1625
IMG_1618
IMG_1637
IMG_1627
Tällä hetkellä arki on aika hektistä. Silloin korostuu tarve viettää vapaa-aikaa rauhassa, tehden niitä asioita, joista nauttii. 
Eilen illalla kun palasin iltavuorosta kotiin totesi mies, että onneksi joka päivä ei ole tällainen. Eli sanotaan nopeat moikat aamulla kuuden aikaan ja seuraavan kerran halataan illalla yhdentoista aikaan, kun mennään nukkumaan. 

Mä nautin siitä, että saan mennä tehdä, mutta vielä enemmän nautin rauhasta ja omasta ajasta. Meikäläisen viikonloppu alkoi pitkästä aikaa tänään. Olen muun muassa kerennyt jo juoda pari kuppia kahvia katsellen Yökylässä Maria Veitola:n uusinta jaksoa (suuri suositus, jos ette ole vielä tutustuneet tähän sarjaan) sekä pitkästä aikaa joogannut oikein kunnolla. 
Saan nyt perjantaista sunnuntaihin vain olla ilman mitään hoppua mihinkään. Ajatuksena oli ulkoilla, syödä hyvin ja viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Sellaista simppeliä akkujen latausta, mitä aina välillä kaivataan. 

Mulla olisi hirveästi sellaisia ideanpoikasia, joita teille kirjoitella. Mutta aivot on olleet nyt pari päivää sellaista mössöä, ettei pohdiskelevaasta kirjoittamisesta, saatika ajattelusta tule yhtään mitään. Syytän tätä jatkuvaa informaatiotulvaa. Joten antakaa anteeksi tämä päivien hiljaisuus. Aion kyllä viikonloppuna päivitellä teille muun muassa kuluneen kuukauden suosikkeja. Ehkä sunnuntaihin mennessä saisin jäsenneltyä myös jotain pohdiskelevaa! 

Ihanaa tulevaa viikonloppua kaikille! Tehkää niitä asioita, mistä nautitte! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti