19. tammikuuta 2018

KESKIVIIKKO PUHELIMEN LÄPI

6:00
Herätys soi hyvin nukutun yön jälkeen ärhäkkäänä. Mies nousee, mutta minä näprään uuden herätyksen puolen tunnin päähän. 
BeFunky Collage
6:34
Olen hiukan masentunut laiskuudestani, sillä halusin viettää uberhitaan aamun. Raahaudun suihkuun zombina, mutta kuuma vesi tekee ihmeitä. 
Heitän puuron mikroon, lusikoin kahvin suodatinpussiin ja valmistan jollain kolmannella kädellä siinä sivussa smoothien. 
Syön aamupalan kaikessa rauhassa Vauva-palstaa selaten (koska mitenkä muuten aloittaa aamu kuin provosoitumalla oikein kunnolla). Käytän aamustani mieluusti suurimman ajan vatsan täyttämiseen, kuin laittautumiseen. Viimeiseksi puen päälle, letitän kosteat hiukset ja sivelen hiukan meikkiä nassuun. 
Lenkitän koiraa reilut 20 minuuttia, huutaisen vitamiinit Beroccalla alas ja nappaan kahvia koulumatkalle. 

Aamun smoothie
kokonainen banaani
ananaspaloja- ja mehua tölkistä
kaksi kiiviä
1/4 teelusikallista spirulinaa
IMG_20180117_082220
8:20
Istuudun autoon, jota ei tarvinnut sulatella yön jäljiltä. Mukana menossa on köyhän naisen kahvin, sillä en vieläkään omista termosmukia. 
Rakastan aamulla ajamista, sillä aamuradiot ovat ihan lempparijuttuni. Matkaan menee yleensä noin reilu puoli tuntia, mutta tähän aikaan olikin jopa hiukan ruuhkaa. Mikä tarkoittaa sitä, että tapojeni vastaisesti olen myöhässä. Onneksi ryhmätyöporukkani on anteeksiantavaista sorttia. 

9:10
Saavun koululle ja käymme ryhmätyömme suunnittelun kimppuun. 
BeFunky Collage1

13:20
Päivä loppuu kivan aikaisin. Olimme suhteellisen aikaansaavia projektimme kanssa, mikä kyllä lämmitti mieltä. 
Aamuajeluiden lisäksi rakastan tuhottomasti kouluruokailuja. Tänään lautaselle tiensä löysi mustajuurikeitto ja sen kylkeen hiukan salaattia. 
Koulunpenkin kuluttamisen jälkeen suuntaan keulan kohti keskustaa. 
BeFunky Collage2
14:00
Agendana oli hakea uudet siniset perusfarkut, sillä ikäväkseni huomasin tuossa yksi päivä kuluttaneeni vanhat haaroista puhki... Tuntuu, että olen nykyään maailman huonoin shoppaaja. Sovituskopit eivät vain ole mua varten. Pyysin myyjää tiiraamaan istuvuutta, koska en selvästikään enää edes muista, miltä vaatteiden kuuluu näyttää päällä. 
Hikisen sovitusrumban päätteeksi suuntaan hemmottelukaakaolle ennen kotimatkaa. 
IMG_20180117_150359
15:15
Ihailen hetken kotona omaa ahkeruuttani. Farkkujen lisäksi kävin hommaamassa nimittäin itselleni vihdoinkin matkakortin (ihanan värisiä suojia nykyyään tarjolla!) sekä vanhan kunnon kalenterin! Aloin menemään niin sekaisin ajoista ja päivistä, että on pakko jotenkin yrittää sumplia ne samojen kansien väliin oman mielenterveyden vuoksi. 
Akateemisesta kirjakaupasta bongasinkin maailman pelkistetyimmän mustan kalenterin, joka on valmistettu kierrätysmatskusta!
BeFunky Collage4
16:00
Flunssan vuoksi en jaksanut lähteä kävelemään pitkää lenkkiä, joten päätin hoitaa koiranulkoilutuksen helpoimmalla tavalla ikinä: koirapuistossa. Saatiin kyllä olla keskenämme, mutta tunti jaksettiin puistossa puuhailla. Tuo satanut lumi tekee muuten ihmeitä mielelle. Niin valkoista ja valoisaa! 
BeFunky Collage5
17:20
Koska hyvällä energialla jaksaa painaa, suuntasin koiranulkoilutus-session jälkeen vanhempien luokse kylään. Kerkesin suurinpiirtein takin riisua päältä ja käsissäni oli jo uudet, siskoni neulomat sukat sekä uunista tullutta pullaa! Sanalla sanoen, parhautta! 
BeFunky Collage6
IMG_20180117_203112
18:00 -->
Illalla lähti myös testiin ihan superloistava uusi resepti, nimittäin Afrikkalaisvivahteiset lihapullat. Opin taas uusia juttuja, kuten sen, että teräskattila voi toimia myös pataruokien teossa. 
Illan oikeastaan hoitelin koneella juttuja, yrittäen saada selkoa ensi viikkojen aikatauluista radiopodcastien pauhatessa kuulokkeissa. 

Opiskelijaelämämaittaa ihan makoisalta, mutta just nyt olen onnellinen tulevasta viikonlopusta. 

2 kommenttia: