9. tammikuuta 2018

HOMEMADE POTATOCHIPS

IMG_1566
IMG_1573
IMG_1575
Pese ja kuori haluamasi määrä perunoita. Kuivaa ja viipaloi perunat ohuen ohuiksi viipaleiksi. Sivele perunapalat rypsi- tai oliiviöljyllä. Ripottele päälle pippuria ja suolaa. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Käännä perunslaissit kertaalleen uunissa. 

Itsehän rakastan sipsejä ihan kamalan paljon. Inspiroidun yhden Facebookin ruokasivuston juures-sipsi ohjeesta niin paljon, että päätin lähteä itsekin testailemaan. Valitsin helpon perunan sekä sen kaveriksi perinteiset suomalaiset mausteet. Paprikajauhe voisi olla kiva lisä ja seuraavaksi haluaisin kokeilla lehtikaalisipsien tekoa. Hirveän helppoa ja vaivatonta pieneen suolaisen himoon. 

2 kommenttia:

  1. Nää vaikuttaa hyvältä! :) Mä en oo edes ajatellut että sipsejä voisi tehdä itse! Haluun kyllä kokeilla tätä! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, koska ne voi ensinnäkin a) maustaa miten haluaa b) ei tarvitse lähteä herkkuhammasta kolottaessa kauppaan jos jääkaapista vain löytyy mitä tahansa juureksia ja c) kai noi on edes hiiiiiukan terveellisempiä...? Vai uskottelenko itselle vain?

      Poista