2017/06/26

J U H A N N U S T U N N E L M I A

Hellurei ja hellät tunteet!

Kotiin on palattu mökkimaisemista ja pian starttaa pyykinpesukone tutun rumbansa. Sitä ennen päätin tulla fiilistelemään elektroniikkaa ja blogimaailmaa, joka on neljän päivän ajan jäänyt taka-alalle. Tauko tekee välillä hyvää ja sanotaanko näin, että tällä viikolla on odotettavissa postauksia laidasta laitaan (jos vain tunnit riittävät vuorokaudessa...). 
IMG_8938
IMG_8942
IMG_8944
IMG_8950
IMG_8961
Meikäläisen juhannukseen kuuluu väistämättä AINA mökkeily. Kaksi kaupunkijuhannusta on tullut vietettyä ja ei se vain tunnu oikealta. 
Meidän perinteiseen juhannukseen kuuluu saunominen, hyvä ruoka, mölkkykisa ja kaikenlainen järviaktiviteetti. Hiukan viileiden säiden vuoksi ei hirveästi jaksanut vedessä ilakoida, mutta ylpeänä voin todeta, että talviturkki on nyt heitetty. 

Tänä vuonna jostain syystä olin koko juhannuksen ihan järkyttävän väsynyt. Tavallinen unirytmi venähti muutamalla tunnilla ja olo on ollut varsin pöhnäinen. Vanhuus ei kai siis tulee yksin? Rentoutumista on kuitenkin tapahtunut ainakin jossain määrin, eikä taaskaan tekisi mieli palata sorvin ääreen. Onneksi se tapahtuu vasta keskiviikkona. 

Joka tapauksessa, seuraavan kerran mökille lähdetään vasta elokuussa, sillä tasan viikko JA OLEN ETELÄSSÄ. Aika on mennyt ihan supernopeasti, ekä todellakaan voi uskoa, että kohta pakataan rinkka ja mennään. 

Ihanaa alkanutta viikkoa taas kerran kaikille ja kertokaahan toki, että mitä kuuluu teidän perinteiseen juhannushuumaan? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti