2017/06/20

VIIKON VAATE: SELECTED FEMME KIRPPIS-LÖYTÖ

IMG_8742
IMG_8741
IMG_8745
IMG_8739
Oikeastaan tämän kuuluisi olla viime viikon vaate,mutta oh well...

Kuten olen saattanut mainita, en nykyisin enää ole oikein mikään helmoissa viihtyvä. Tai niin aina luulen, kunnes kesän ensi auringonsäteet pakottavat riisumaan lahkeet jalasta. Mekoissa on se mukava puoli, että ne ovat a) melkein aina mukavia b) saavat kantajansa näyttämään upealta. 

Tein omasta mielestäni siis aivan supermahtavan löydön toukokuussa, kun kiskaisin suosikkikirpparillani yhdestä rekistä tämän Selected Femmen A-linjaisen kukkamekon. Koltussa oli edelleen hintalappu kiinni, se oli juuri minun kokoani ja vain kuuden euron hintainen! Nopean sovituksen jälkeen kotiutin mekon omaan kaappiinin, ilman sen kummempia harkintoja. Olenkin se päällä liitänyt menemään jo parit juhlat ja yhdet treffit. Eli sopeutuu niin boolipöydän ääreen kuin elokuvateatteriinkin! 

Mekossa ihaninta on ehdottomasti avonainen selkä, joka rikkoo sen muotoa. Rakastan muutenkin ylitse kaiken avoselkäisiä vaatteita. Toisekseen, se ei ole liian hempeä, kuten kukkamekot joskus tuppaavat olemaan. Olemme varmasti tänä kesänä erottamaton pari! 

4 kommenttia: