2017/06/05

TÄLLÄ HETKELLÄ ILOITSEN...

...siitä, että viikonloppu oli niin muikea, edelleenkin hymyilyttää. Vietettiin lauantaina iltaa Löylyn terassilla ihastellen iltaista merimaisemaa. Ja se jos mikä on kaunis.

...koska kaupasta löytyy jo ihanan makeita, suomalaisia mansikoita. Mikään ei voita tuoreita marjoja, varsinkaan mansikoita. 
IMG_8495
...lahjaksi saadusta, kauan himoitsemastani mutterikeittimestä! Espresso on arjen ylellisyyttä ja aamukahvi maistuu parhaiten maitovaahdon kanssa. 

...myös kahdesta uudesta Hobstarin lasista, jotka viime viikolla asettuivat keittiön kaappiin. Olen ihan super-rakastanut tuollaisiin "kristalli"laseihin, joita somekin on pullollaan. 
IMG_8503
...tekstiviestistä, jonka sain aamupäivällä. Tilaamani kirjat ovat saapuneet noudettavaksi R-Kioskille. Teemana on feminismi, enkä malta odottaa niiden kimppuun pääsyä. 

...sillä olen seuraavat kolme viikonloppua vapaalla töistä! Ja tämä on sitä todellista arjen luksusta. Tarkoituksena on moshata Rockfestit, juhlia yhdet häät kukkamekossa ja saunoa Saimaan rannalla. Ah, kesä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti