5. joulukuuta 2017

J O U L U K A L E N T E R I / LUUKKU 5

IMG_1196
IMG_1205
Tänään alkoi valmistautuminen Suomen 100-vuotisjuhliin. Kahviloista löytyy Suomen lipuilla koristeltuja leivoksia, sinisen ja valkoisen värit liehuvat joka kulmassa ja uutiset täyttyvät maailmalla Suomen väreillä valaistuista maamerkeistä (mikä on ihan mielettömän upea ele!). 

Meillä syödään huomenna Karjalan piirakoita ja Fazerin sinistä. Kuusi haetaan metsästä olohuoneeseen ja illalla ruudun valtaa totta kai linnanjuhlat! Odotan jo innolla tämän vuoden pukuloistoa ja Z:kin uhrautuu katsomaan ainakin vastaanoton. Huomenna tulee myös postausta siitä, mitä Suomi minulle kotimaanani merkitsee. 
Itsenäisyyspäivä on aina muistamisen arvoinen, mutta 100-vuotias Suomi ansaitsee oikein kunnon muistelot. Kaikki tämä Itsenäisyyshulina on välillä saanut ihan herkistelemään, vaikken mikään maailman isänmaallisin olekaan. Finlandia-hymni on soinut kuulokkeista kuluneen viikon aikana useammin kuin kolmesti. Olkoon se huomisen fiilistely-kappale. 

Oletteko te valmistautuneet Itsenäisyyspäivään jotenkin erityisesti? 

2 kommenttia:

  1. Mä oon valmistautunut leipomalla juustokakkua, hankkimalla kuohuviiniä iltaa varten ja laittamalla jo kaksi sinivalkoista kynttilää odottamaan sytyttämistä! :) Meinataan myös mennä katsomaan itsenäisyyspäivän paraatia. Vietetään oikein sellanen rento itsenäisyyspäivä, mutta skumppa ja kakku tuo juhlaa! :)

    Ihanaa itsenäisyyspäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juustokakku ja kuohuviini <3 Voiko parempaa tapaa juhlistaa ollakaan?
      Hiukan myöhässä, hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin<3

      Poista