25. joulukuuta 2017

J O U L U 2 0 1 7

IMG_1456
IMG_1459
IMG_1465
IMG_1471
IMG_1495
Joulu on melkein juhlittu! Luen tuon huomisen Tapaninpäivän vielä joulurientoihin, siksi tuo melkein. 
Meidän joulu sujui miellyttävän rauhallisissa ja auvoisissa fiiliksissä. Aaton aattona hoidimme viimeiset jouluostokset, iltasella uppuduimme leffateatterin muhkeisiin penkkeihin töllistelemään uusimman Star Wars-elokuvan siskoni ja Z:n kanssa. 

Aatto oli perinteinen joulupuuron ja illallisen merkeissä. Kamera ei hirveästi kassista poistunut, mitä pidän hyvänä merkkinä. Tunnelma oli katossa ja ruokapöydän ääreen keräännyttiin isolla porukalla nautiskelemaan jouluantimista, joiden kokoamiseen kaikki olivat osallistuneet. 
Pukki kävi kylässä ja lahjoja vaihdettiin. Nauru raikasi ja lasten ilo oli ihan käsin kosketeltavaa.
Omien vanhempieni luona nautimme jälkiruokakakkua. Kotona nukahdimme Z:n kanssa sohvalle leffan ääreen ja tänään on taas vain naatiskeltu. Z:viettää traditionaalista poikien iltaa, meinä olen joogannut 108 aurinkotervehdystä sekä täyttänyt itseäni kiitettävästi jouluherkuilla. 

Ah, joulu... Se oli jälleen ihana, perhekeskeinen ja täynnä iloa ja rakkautta. Tunnen oloni niin onnekkaaksi kaikkien näiden ihmisten keskellä. 

Joulukalenteri tuli myös päätökseen ja sanotaan että, olipahan taas Noramainen tempaus. Eli postauksia aina silloin tällöin. :D Mutta ihanaa kun olette jaksaneet seurata. 

Ihanaa joulua vielä kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti