8. marraskuuta 2017

MARRASKUU ON UUSI JOULUKUU ?

Ja siis tosiaanko olemme eläneet nyt kahdeksan päivää vuoden toiseksi viimeisintä kuukautta?? (Mistä tietää, että tulee vanhemmaksi? Päivittelee ajan kulumista kuin mummo konsanaan.)
Vitsit sikseen, sillä olen oikeasti hiukan järkyttynyt tämän syksyn nopeasta kulusta. Mutta, marraskuuhun sukeltaminen ei todellakaan ole huono juttu. Jokainen jouluhullu bloggari on kerennyt näpyttelemään jo aiheesta, mutta itsehän tulen tunnetusti aina vähän jälkijunassa. 
IMG_0921
Ja kyllä, marraskuu tosiaan edustaa minulle kuukautta, jolloin voidaan alkaa jo valmistautua kohti ihanaa joulukuuta. Eilen leivoin ensimmäiset joulutortut, jotka menivätkin sen siliän tien. Tänään hain varastosta jouluhärpäkelaatikon asemiin! 
Joulukuusen paikka on suunnitteilla, joulukalentereita on tullut kuolattua pariinkin otteeseen ja joululahjaostoksilla olen käynyt henkisesti. 
IMG_0924
Olen aina ollut henkeen ja vereen jouluihmisiä. Se lapsuuden taikuus ei ole hävinnyt mihinkään, vaan pidän kiinni perinteistä kovempaa kuin kahviaddikti espressostaan. 
Ja koska viime joulu meni vähän ohi oman henkisen pahoinvoinnin vuoksi, aion tänä vuonna panostaa kahta kauheammin. Varokaa vain, blogi täyttyy kohta pelkästään jouluhössötyksistä ja DIY-jutuista. 
Olen meinaan perinyt äidiltäni jonkinlaisen hullaantumisen näpräilyyn ja odotan jo innolla joulukorttien tekemistä. Tiedättehän, pimeä ilta, lasillinen punaviiniä, jouluhitit soimassa ja kasat kartonkia, koristenauhoja sekä huopatusseja edessä. Parempaa stressinpurkutapaa saa hakea kissojen ja koirien kanssa. 
IMG_0931
Mutta otetaan kuitenkin marraskuu rauhassa. Toki näin kaupanalan työntekijänä on vaikea sivuuttaa tämä ennenaikainen joulunvalmistelu. Mutta itse ex-materialistina aion keskittyä lähinnä leipomiseen ja kynttilöiden polttamiseen (ja ehkä niihin joululauluihin). 

Siinä pieni hössötys teille näin keskiviikon kunniaksi. Nyt jatkan kahvin hörppimistä, inspiroivien blogien lukemista ja Pretty Little Liarsin katsomista (okei, joudun kirjoittamaan tuosta sarjasta oman postauksensa, sairasta....).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti