26. marraskuuta 2017

5 AJATUSTA SUNNUNTAILTA

1. En muista milloin viimeksi olisin köllötellyt sängyssä niinkin myöhään kuin yhteentoista. Oli miehen vuoro hoitaa koiran aamulenkki, joten raahasin yhdeksän jälkeen suklaata sänkyyn ja no, olin vain. Ihanan virkistävää! Kölliminen on parasta mitä tiedän, varsinkin rankemman työrupeaman jälkeen. 
IMG_20171126_130604
2. Yleensä syön aamupalan heti heräämisen jälkeen. Aamuinen loikoilu ajoi kuitenkin meikäläisen havahtumaan yhden aikoihin siihen, ettei ruokaa oltu koneistoon vielä saatu. Ja jostain sitten kumpusi lettuhimo. Ja edelleenkin, kiirettömät ja vapaat sunnuntait ovat ehkä parasta mitä tiedän. Ihan vain ruoan laittamisenkin vuoksi. Sitä paitsi, crepesit ovat ehkä helpoin herkku valmistaa. Näihin käytin Vappu Pimiän reseptiä, joihin tulee viisi desiä maitoa, kolme desiä vehnäjauhoja, kaksi kananmunaa, puolikas teelusikallinen suolaa sekä kaksi ruokalusikallista juoksevaa rasvaa. 
IMG_20171126_155726
3. Eilen lauantai-iltana juhlimme Z:n ystävän kolmekymppisiä. Ilta oli mitä hauskin ja tutustuin uusiin ihmisiinkin, mikä on aina ihanaa. Tein tämän juhlinnan myötä ihmeellisen havainnon. Nimittäin kun iloliemenä toimii vain vesi vanhn voitehist, on seuraava päivä huomattavasti kirkkaampi sekä onnellisempi. Omasta vapaasta tahdostani vaihdoin viinilasillisen alkoholittomaan drinksuun ja sanotaanko näin, että hyvin nukuttu yö ilman dagen efteriä voittaa pään jomotuksen noin miljoona - nolla.

4. Toki tänään sitten kilisteltiin rakkaalle äidilleni, joka täytti vuosia. Juhlistimme uutta ikää ihanan sunnuntaibrunssin merkeissä perheemme suosikkiravintolassa, jonka lähiruoka-annoksia ei voi muuta kuin himoita kuola valuen. Tämä myös havahdutti miettimään (taas) sitä, kuinka nopeasti tämä vuosi on kulunut! Ensi viikolla alkaa muka oikeasti joulukuu... 
IMG_20171126_163258
6. Otimme Z:n kanssa myös työn alle uuden sarjan. Stranger thingsiä on hehkutettu niin paljon, että pakkohan se on hypätä tähän junaan mukaan. Toisaalta scifin kanssa ei yleensä voi mennä ainakaan pahasti metsään. Ensimmäiset jaksot ehkä jättävät kylmäksi, mutta kahlaamme ennakkoluulottomasti eteenpäin. 

4 kommenttia:

  1. Sunnuntaiköllöttely on kyllä aivan parasta, ja superherkullisen näköinen lettuaamiainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Ps. lettuaamiainen myös oli herkullinen ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia sulla täällä, ja mikä herkku lätty, nam..♥

    VastaaPoista