19. marraskuuta 2017

INSPISTAULU JOULUKUNTOON

IMG_0995
Ensinnäkin, faktat pöytään. Rakastan kollaasien, inspiraatiotaulujen ja erilaisten sommitelmien tekemistä. En ehkä ole se kaikkein taiteellisin henkilö, mutta visuaalisuus ja kauniit asiat sivelevät omaa silmää. 
Olen myös kova keräilemään ja säilyttämään erilaisia lehtileikkeitä, kortteja ja valokuvia. Niitä on kiva laittaa esille omaksi iloksi. Toki nuo korkkitaulut ovat myös ihan tarpeellisia juttuja, kuten muistilappuja ja kauppalistoja varten. Mutta harvemmin esimerkiksi esillä oleva to do- lista saa vipinää mun kinttuihin... Eli visuaalisuus edellä! (Ja tuo taulu oli kuorrutettu kivaksi sekamelskaksi valokuvilla sekä kiitoskorteilla, mutta nappasin ne ihan hientotunteisuuttani pois.)

Tuntien päivien lehtien selailun, leikkelyn ja sommittelun jälkeen olen valmis toivottamaan joulun tervetulleeksi eteisen seinälle! 
IMG_1076
IMG_1072
IMG_1082
Taululta löytyy nyt joulun muistilistaa, kokeilun arvoisia joulureseptejä sekä joulukuusi (ihan vain just in case, jos vaikka ei saataisikaan oikeaa kuusta). Tilaa on myös mahdollisia joulukortteja sekä valokuvia varten. 
Innostuin väkertelystä myös sen verran, että kai noille edelliselle kuville ja lehtileikkeille täytyy tehdä jotain. Eli jonkinlaista skrappausta pitää varmaan tässä ennen joulua harrastaa. Kuka muu saa kiksejä tällaisesta yksinkertaisesta askartelusta? 
IMG_1085
Ah, meillä on töissä alkanut ilmestyä soittolistalle joululurituksia ja joulutorttujakin on keretty kotona puuhailla ainakin nelisen pellillistä. Seuraavaksi agendana on tietysti ne parhaat, eli lahjat ja kortit. Sitä ennen täytyy vielä selvitä ensi viikon työrupeamasta... 

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja tulevaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! 

2 kommenttia:

  1. Itse en ikinä saa aikaiseksi mitään tuollaista, mutta muiden tekemiä on aina yhtä ihana katsoa, hyvältä näyttää!
    Oi, nyt alkoi tehdä mieli joulutorttuja ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, komppaan kyllä siinä, että on kiva katsella myös muiden tekemiä!

      Poista