26. lokakuuta 2017

T O R S T A I

 Päivän smoothie
banaani / kaksi kiiviä / 1dl mustikoita /1dl vadelmia / vettä

Okei, en voinut muuta kuin hyppiä onnesta, kun näin kirjaston hyllyssä Elizabeth Gilbertin Big Magic-kirjan. Se on ollut must have-listallani noin ikuisuuden ja nyt pääsen vihdoin upottamaan kynteni siihen (vieläpä ilmaiseksi)
Ja ei, en ole päässyt vielä tutustumaan kuin kymmeneen ensimmäiseen sivuun, joten en tiedä mitä odottaa. Tykkäilen kuitenkin jo nyt Gilbertin tavasta kirjoittaa. 

Viime päivät on menneet jotenkin kireissä merkeissä. Olo on syystä tai toisesta kuin viulunkielellä, eikä joogakaan ole oikein onnistunut rentouttamaan. ARGH! On ollu paljon ihania asioita, mutta on myös ollut hetkiä kun on tuntunut siltä, ettei asiat mene yhtään niinkuin haluaisi. On ollut tosi epäonnistunut olo, mikä on superinhottava olotila. En ole pitkään aikaan vellonut tällaisissa fiiliksissä ja pitäisi päästä purkamaan. Ehdotuksia? Auttaisiko nyrkkeily, maalaaminen tai seinille hyppely? 
Mutta edessä on viikonloppu ja huomenna on taas uusi päivä ja uudet kujeet! Yritetään siis nukkua hyvin ja herätä oikealla jalalla ilman märehtimistä. 

2 kommenttia:

  1. Itseasiassa maalaaminen auttaa useasti minua ainakin, koska se on hyvin meditatiivista ja rauhoittavaa sekoittaa värjeä ja lätkiä niitä siihen kankaalle.
    Toivottavasti sinulla on nyt sitten parempi viikonloppu ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kokeilen jotain taiteellista hermojen hyväksi! Kyllä tästä viikonlopusta hyvä saadaan!

      Poista