2017/01/31

S L O W M O R N I N G

Tänään oli siinä mielessä epätyypillinen aamu, että lähdin töihin vasta vähän ennen kahtatoista. Mikä automaattisesti tarkoittaa sitä, että käyttäisin ylimääräiset aamutunnit sikeästi untuvatäkin alla. 
Mutta. 
Tänään raahasin itseni sängystä ylös kahdeksan maissa (eli sain kohtuuhyvät kahdeksan tunnin yöunetkin!) ja jäi sitten aikaa muuhunkin, kuin rutiininomaiseen kiirehdintään vartin suihkun ja mikropuuron välissä. 

Laitoin Spotifysta soimaan vanhan kunnon Marilyn Mansonin ja kaivoin La Inkin tuotantokauden DVD-kokoelman syövereistä iltaa odottamaan. Kokeilin jopa uutta kampausta, josta mahdollisesti kuvaa huomenna. Että vähän sellainen erilainen aamu sitten!
IMG_6688IMG_6690
IMG_6703
Aamusmoothie:
luonnon jogurttia - karpaloita - puolukoita - kiiviä
IMG_6698
Vetäisinpä hyllystä esille Kat Von D:n Go big or go home-opuksen, jota en koskaan saanut luettua loppuun. Äärettömän inspiroivaa lukemista näin itseään uudelleen etsivälle ihmiselle. Jospa saisi luku-urakan kunnialla vietyä loppuun tällä kertaa... Suosittelen lämpimästi, vaikket itse kuuluisi kyseisen tatuoijan palvojiin. Jos yhtään sydän lämpiää inspiroiville ihmisille ja upeille leimoille, on tämä kirja just sinulle!

Mun viikko alkoi räjähdysmäisen hyvin kaiken kaikkiaan. On mahdottoman ihanaa, että päivät voi olla hyviä vain aloittamalla aamut asioille, jotka tekee onnellisiksi. Mun kohdalla vissiin kunnon nostalgiareissu teini-iän idoleihin ja progressiivisen rockin kuunteleminen toimii? 

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti