2017/01/17

Vuonna 2017 aion...

Vuoden ensimmäisessä postauksessa valotin hieman, millä asenteella lähden tulevaan vuoteen. Mitään spesifiä uudenvuoden lupausta en tehnyt, mutta yleisesti mietiskelin, mihin kannattaisi tänä vuonna panostaa. 

Olen tässä mietiskellyt myöskin sitä, mitä kaikkea haluaisin seuraavan 365 päivän aikana saavuttaa. Pieniä ja isoja juttuja muodostui päänsisäiselle listalleni ja ajattelin jakaa ne kanssanne. Voitte sitten kommenteissa vaikkapa tsempata eteenpäin, jos niiden saavuttaminen ei multa sujukaan. 

Koska vuosi 2017 lähtee teemalla MINÄ liikkelle, ovat nämä saavutettavat asiatkin aika minäkeskeisiä. 
IMG_6312
Ensisijaisena juttuna on kouluun pääsy. Välivuosiahan on meikäläiselle on kertynyt kohta kolme. Niiden aikana on matkusteltu ja tehty jäätävä määrä töitä. Ja valmistuttu Crossmedia-toimittajaksikin!
Omaa itseäni ajatellessa nämä kolme vuotta ovat tulleet tarpeeseen ja ruokkineet opiskelumotivaatiota. Vihdoin ja viimein on saavutettu se ihana tila, jossa tulevaisuuden sävelet ovat suhteellisen selkeät pieniä hämäriä kohtia lukuunottamatta. 

Seuraava aluevaltaus on sosiaaliala! Aion hakea AMK-puolelle sosionomiksi, sitä kautta mahdollistan itselleni työn, jolla on merkitystä. Se mitä isona haluan tehdä, ei ole todellakaan päivänselvä vaan lähinnä utuisen samea. Mutta hei, ei tässä valmiiksi ole tarkoituskaan heti tulla. Nyt on jo puolivoittoa tietää edes hiukan, mihin lähteä. 
IMG_6317
Aion hakeutua vuonna 2017 neulan alle, sillä idea toista tatuointia varten on alkanut muodostua. Jos rahat riittävät, otan sen nyt keväällä. Jos ei, lykkään homman ensi syksylle. Oikeastaan mielessä on rehellisesti sanottuna aika montakin ideaa, mutta pidetään tavoitteet hillittynä. 
IMG_6342
Yksi isoin haaveni on lähteä reissuun ypöyksin, oli se sitten lähelle tai vähän kauemmas. Olen halunnut jo jonkun aikaan lähteä matkan päälle vain omassa seurassani. Lähiaikoina ajatus siitä, että kyllähän minä pärjäisin on alkanut iskostua mieleen. Unelmissa siintää niin Etelä-Italia kuin Islantikin reppureissaustunnelmissa, jopa Australiakin!

Pariskuntana ollaan mietiskelty Z:n kanssa matkailuautotyyppistä menoa ja meininkiä Pohjois-Norjaan. Yodahan tietysti lähtisi mukaan!
IMG_6339
Pienempi juttu listalla on yhden vanhan tuoksun hankkiminen. Kyllä, to-do-listallani hengailee Dieselin Loverdose! Vanhat hajuvedet on kohta puhki kulutettu. Ja Loverdose oli meikäläisen merkkituoksu silloin 18-vuotiaana. Aikamatkaus onnellisiin teinivuosiin kuulostaa hyvältä ajatukselta. 
IMG_6335
Siinäpä oli ne tärkeimmät, itseäni koskettavat asiat. Toki sitten on sellaisia juttuja, kuin keittiöremppa, olohuoneen uudelleen sisustus ynnä muita. Mutta arvotan ne toissijaisiksi asioiksi rahan vuoksi. Lähinnä siksi, että haluan enemmän nyt panostaa itseeni, niin itsekkäältä kuin se kuulostaakin. 

Niin ja hei, yksi asia unohtui! 

Tänä vuonna ikuistan enemmän hetkiä kameran muistikortille. Eli kamera heiluu mukana enemmän kuin koskaan. Jos ne kuvat pääsisi vaikka ihan konkreettisiin muotoihin valokuvaalbumeihin. Who knows... 

Ja muistakaa, että meikäläisen elämää voi seurailla myös Instassa ja Snapchatissa nimellä nnorasp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti