2017/01/10

T I I S T A I

Tänään...
IMG_6627
IMG_6624
... väkersin pitkästä aika smoothien muun muassa vadelmista, suklaakaurajuomasta ja avokadosta. Ällistyin siitä, miten nopeasti noita "terveysjuomia" hurauttikaan. Viime keväänä oli enemmän sääntö kuin poikkeus huudattaa minitehosekoitinta ennen aamuseitsemää ihan vain naapurien iloksi. Pitäisi kai ottaa taas tavaksi, saisi tankattua niitä paljon puhuttuja vitamiineja. 

Jätin päivän meikistä ripsivärin kokonaan pois alaripsistä, mikä oli meikäläiselle aika uusi juttu. Sohin meinaa aina meikatessa alaripset paakkuuntuneiksi hämähäkin jaloiksi. Vetelin paljaalla sormella kultaista luomiväriä ylä - sekä alaluomille. Olo oli kovin boheemi peiliin katsoessa! 

Duunipäivä ei kovinkaan poikennut tavallisesta. Asiakkaita oli vähän, mutta teki ihan hyvää vähän tuuletella päätä hiljaisuudella. Buukkasin samaisesta hiljaisuuden inspiroituneena itseni täksi kevääksi Zumba-tunneille. Tuuletin itsekseni tätä harvinaista toimeliasuutta. 

Esimieheltä kuulin lauseen, joka jäi pyörimään mieleen. "Ei sun tarvitse puolustella ketään". Se oli ehkä päivän kohokohta. Se oli hyvin sanottu tällaiselle ikuiselle ihmisten miellyttäjälle. Olkoon tuossa oppia tulevalle vuodelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti