2017/01/24

Going Blorange

Facebookia selatessa törmäsin uutiseen vuoden 2017 hittihiusväristä. Sen nimi on blorange! 
Blorange on jatkoa purkan- sekä persikansävytteisille kutreille. Se on värinä nimensä veroinen, kulutettu blondinoranssi! Selasin nimellä Instagramin ihmeellistä maailmaa ja löysin toinen toistaan houkuttelevampia kuvia kyseisestä hiusväristä. Innostuin nopeasti ideasta, mutta toteutus mietitytti. En todellakaan kaikkien näiden vuosien jälkeen ole valmis heittämään tätä "omaa väriäni" pois. Värjäysrumba on niin hiuksia kuluttava että kalliskin, että pitäydyn mielummin tällaisissa hetkellisissä värikokeiluissa. 

Vaihtoehdoksi iskeytyi Biozellin hoitavat Color Mask sävytteet, joista olen kuullut vain hyvää. Nappasin kaupasta kaksi eri väriä, Rasberryn sekä Mandarinin. 
IMG_6670
Lauantai-iltana ryhdyin tuumasta toimeen. Niksi tällaisen hempeän sävyn saavuttamiseksi, on lotrata sävytteitä hoitoaineen kanssa. Itse miksailin ihan kulhoon ensin hoitoaineen ja sitten näitä mukaan. Sekoittelin niitä, kunnes lopputulos oli lähellä haluttua väriä. 
Päässä annoin vaikuttaa vähän yliaikaa, verrattuna tuubin ohjeistukseen joka on 2-10 minuuttia. Sitten vain huuhdottiin pois ja voilá!
IMG_6651 IMG_6654 IMG_6659
Kuvat on napattu eiliseltä ja sävy on kerennyt muuttumaan jo muutamassa päivässä hirveästi! Aluksi väri oli tosi räikeä, melkein pinkki. Itse olen pessyt joka päivä hiukset, ja väri on haalistunut tosi paljon lähtötilanteeseen verrattuna. Tykkään tästä tämän hetkisestä ihan älyttömästi. Ei liian räikeä, mutta silti ihanan piristävä muutos. 
Sen verran voin kuitenkin sanoa, että värjäämättömille hiuksille tämä tuskin toimii. Itsellä ei tuonne tyvikasvuun tarttunut väri ollenkaan. Samaa olen kuullut muiltakin. 
Mutta kaiken kaikkiaan mukava kokeilu, vaikkei väri sitten kauaa ainakaan tässä reuhkassa näköjään pysy. Mutta sehän oli ideakin! 

Koska noita Biozellin sävytteitä löytyy melkein sateenkaaren kaikissa väreissä, aion kerätä rohkeutta kokeilla jotain vielä räväkämpää. Lila? Sininen? We'll see... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti