2016/11/23

B A R C E L O N A

Mulle tuli harvinainen tilaisuus töiden kautta lähteä piipahtamaan viikonloppureissulla Barcelonassa. Matka alkoi perjantaina ja takaisin tultiin myöhään maanantai-iltana. Äijäporukka oli kyseessä, joka kokemus oli sekin. Reissun agenda oli Barcelona-Malaga potkupallopeli. 

Espanjassa en ole käynyt ennen, Mallorcalla joskus mukulana pari kertaa. Etelä-Eurooppa sen sijaan on muuten tuttu paikka. Rakastan sen kulttuuria ja ihmisiä yli kaiken. Tietynlainen avoimuus ja rentous välittyy ihan jokaisessa paikassa. Näin stressin keskellä olikin hyvä idea paeta hetkeksi vastuuta etelän syysauringon alle. 

Viikonloppu menikin mukavasti kaupunkia tutkiessa. Lauantai oli jännittävä päivä matseineen ja VIP-kohteluineen. Kuohuviinilasi oli jatkuvasti täytettynä! Sunnuntai-päivän vietin lähinnä itsekseen Picasso-museossa sekä tapasravintoloissa. Kamera pysyi visusti hotellihuoneessa, mutta yhdelle kaupunkikävelykierrokselle sen otin mukaan. 
IMG_6348
IMG_6334
IMG_6325
IMG_6316
IMG_6326
IMG_6322
IMG_20161120_124929
barc1
Kaiken kaikkiaan onnistunut viikonloppu! Maisemanvaihdos piristi kummasti ja eniten taisinkin nauttia hotellihuoneen puhtaista lakanoista sekä valmiiksi katetusta aamupalasta. Säätkin sattuivat sallimaan, eikä kurakeleistä tai toppatakeista ollut tietoakaan. 
Enkä muista, milloin olisin viimeksi kävellyt noin paljon korkokengillä! 

Eli toisin sanoen, jos väsyttää ja kaamos masentaa, tehkää mahdollisuuksien mukaan lyhkäinen reissu joko lähelle tai vähän kauemmas. Sitä jaksaa taas pakertaa arkijuttujen kimpussa pienen akkulatauksen jälkeen! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti