2016/11/01

Marraskuun ensimmäinen

Musta tuntuu, että kuukaudet ja viikot vain vierii ja vierii kuin kivi alamäkeen. Ihan liian vauhdikkaasti. Syksy on vilissyt taas silmissä ja marraskuu on merkki lähestyvästä talvesta (ja joulusta!!). Kylmä ilma pakottaa vetämään lapaset käsiin, pimeys taas sytyttämään kynttilöitä kämpän jokaiseen nurkkaan. Eilen onnistuin saamaan palohälyttimen raikamaan niiden kynttilöiden takia... 
Ihanan tunnelmallista aikaa, mutta samaan aikaan inhottaa synkkyys. Se vetää mielenkin matalaksi.

Marraskuu pyörähti kuitenkin liikkelle paremmin kuin olisi kuvitellutkaan. Päivä oli täynnä sellaisia pieniä asioita, jotka sai hyvälle mielelle. 
Aamulla lähdin kuuden jälkeen heittämään lenkkiä koiran kanssa, vaikka ei todellakaan olisi huvittanut. Lenkki meni pikkupennun kanssa kuitenkin todella hyvin ja punaposkisena intoa puhkuen palattiin kotiin. 
Söin täyttävimmän aamupalan sitten naismuistiin ja jaksoin pitkästä aikaa laittautua ihan oikeasti, siis ihan luomivärejä ja varjostuksia myöten! 

Sen lisäksi mies huolsi auton talvikuntoon ja teki lihapullia. Varasin itselleni kampaajan, edellisestä kerrasta on vierähtänyt melkein vuosi... Asiakkaat olivat mukavia työpaikalla. Vedin myös levyn suklaata töissä pahimpaan makean himoon, eikä tullut edes huono omatunto! Hah!
IMG_6025
IMG_6008
IMG_6031
IMG_6005
IMG_6012
Nyt aion laittaa koiran unille, keittää kamomillateetä ja painua villasukkien ja kirjojen kanssa peiton alle. Sitä aina välillä unohtaa, että elämän ihanimmat jutut rakentuu niistä pienistä asioista. Kuten siitä, että joku vie sut töihin. Tai että jääkaapista löytyi lounaaksi äidin tekemää lihapiirakkaa. 
Viimeaikainen stressi on vienyt kyvyn nauttia elämästä tässä ja nyt. Mutta onneksi löytyy tukijoukkoja, jotka potkii eteenpäin niissä syvimmissä soissa. 

Ajattelinkin seuraavaksi rakennella diipimpää postausta liittyen omiin tämän hetkisiin tunnelmiin, krooniseen stressaamiseen ynnämuuhun hirveän mukavaa aiheiseen. Ihan vain, koska niihin ikäviinkin asioihin pitää joskus tarttua. 

Hyvää yötä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti