2016/11/08

3 A S I A A

3 asiaa joista pidän
Tällä hetkellä pidän kamomillateen hörppimisestä sohvatyynyjen välissä. Pidän Downton Abbeysta, jonka viimeisessä kaudessa jo menenkin. Pidän myös tuosta tuiskuavasta lumisateesta, vaikka esitän, etten pidä. 

3 asiaa joista en pidä
En pidä tiskien laittamisesta, enkä siitä, etten saa nukkua rauhassa niin pitkään kuin haluan (toisin sanoen puolille päiville). En pidä negatiivisista ihmisistä, jotka eivät löydä elämästä mitään mukavaa, vaan purkavat pahan olonsa muihin viattomiin. 

3 asiaa joita tein viikonloppuna
Viikonloppuna kävin ulkona juhlimassa piiiitkästä aikaa. Valvoin aamukuuteen ja söin puuroa sängyssä, vieläpä aika hyvällä omatunnolla. 

3 asiaa jotka osaan
Olen hyvä laiskottelussa. Osaan lukea ihmisiä välillä kuin avointa kirjaa ja venyä heidän kanssa samalle aaltopituudelle. Teen myös tonnikalalasagnen jo ulkomuistista. 

3 asiaa joita en osaa
Olla stressaamatta. Se on ikävin asia, jota en osaa. En myöskään puhu kunnolla ruotsia, mikä harmittaa. Toinen asia, joka harmittaa on se, etten osaa tehdä ranskalaista lettiä!
IMG_6225
3 asiaa jotka haluaisin osata
Olisi älyttömän siistiä puhua eri kieliä. Listalta löytyy niin ranska, italia, espanja kuin myös venäjä. Haluaisin osata olla järjestelmällinen ja siisti, mutta olen ainakin isäni mukaan tämmöinen hajamielinen taiteilijaluonne (mitä ikinä se tarkoittaakaan). Haluaisin oppia armollisuutta itseäni kohtaan, se on niin vaikeaa. 

3 asiaa jotka minun pitäisi tehdä
Soittaa eläinlääkäriin ja perua rokotusaika. Pestä lattiat ja soittaa yhdelle ystävälle, jonka puhelun missasin. 

3 asiaa joista stressaan
Kaikesta, kaikesta ja kaikesta. Eipä tähän muuta voi sanoa. 

3 asiaa jotka saavat minut rentoutumaan
Aikalailla hyvät tv-sarjat ja suklaa. Ihan uusi juttu on metsässä meneminen. Hiljaisuus on ehkä kaikista rentouttavinta, mitä voi maailmassa tällä hetkellä olla. 

3 asiaa joista puhun usein
Ehkä mummointa ikinä, mutta puhun todennäköisesti eniten terveydestä. Hyvänä kakkosena tulevat päivän tapahtumat ja koira sekä  mies. Olen aika tylsä. 

IMG_6230
3 asiaa jotka puen mielelläni päälle
Rento neule, farkut sekä yökkäri. Varsinkin jälkimmäinen. Voisin mennä pyjamahousuissa töihin, jos se olisi korrektia. 

3 asiaa joita en pue päälleni
En laittaisi päälle neonvärejä enkä muodottomia telttamekkoja. Enkä superpush-up-liivejä, ne on huijaamista! 

3 asiaa jotka haluaisin hankkia
Uusi linssi kameraan on kummitellut jo aika kauan liikkeellä. Haluaisin myös rumat, mutta käytännölliset talvikengät. Ja ihan rehellisyyden nimissä, ensimmäinen asia joka tämän kohdalla tuli mieleen, oli lapsia, sitten joskus. 

3 asiaa joista unelmoin
Matkustaminen on aina unelmalistalla. Unelmoin myös uudesta keittiöstä, jossa olisi mustaa, marmoria ja avohyllyä. Unelmoin ennen toimittajan työstä, mutta nykyiset uraunelmat suuntautuvat ihmisten auttamiseen. 

3 asiaa joita pelkään
Ihan lapsesta saakka olen pelännyt pimeää. Ehkä siksi, että mielikuvitus tuppaa laukkaamaan hämärässä päivänvaloa enemmän. Siksi en voi katsoa kauhuleffoja. Pelkään syvää vettä, jossa ei näe pohjaan. Silloin tuntuu, että hukkuu! Pelkään myös lähimpien ihmisteni menettämistä. 
IMG_6234
3 asiaa joita toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa
Toivon sään pysyvät tällaiena ihanan lumisena vielä pitkään. Toivon, että mies hieroisi mun jalkoja huomenna. Niin ja eniten kaikista, että se edellisen postauksen stressi päästäisi irti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti