2017/04/25

A J A T U K S I A

IMG_7803
IMG_7804
IMG_7812
Tähän saakka tämä vuosi on kyllä ollut sellaista hulabaloota ja tunteiden myrskyämistä, että oksat pois. Huonoina hetkinä tuntuu, että mikään ei suju. Hyvinä hetkinä tuntuu, että voisin nielaista auringon ja säteillä elämän positiivista energiaa joka suuntaan. 
Tiedättekö sen fiiliksen, kun teidän sisällä palaa ja roihuaa jonkinlainen intohimon tulipalo, mutta jotenkin sitä kaikkea ei saa valjastettua tähän jokapäiväiseen arkeen. Olen välillä miettinyt, että pitäisikö aloittaa meditointi vai karata autiolle saarelle selvittämään se jokin, joka ajaa mua tällä hetkellä eteenpäin. Ja samaan aikaan tuntuu, että kökit vain samassa pisteessä päivästä toiseen. 

Ensi kuussa on ihan hirveästi kaikkea mahtavaa tiedossa. Heinäkuun reissukin lähestyy! On tullut puhdistettua ilmaa vähän joka paikassa ja perusfiilis onkin onnellinen. Toki tällä hetkellä stressiä pukkaa, sillä torstaina on sosiaalialan ennakkovalintakoe. Ehkä se aiheuttaa osaltaan tämän levottoman olon. 

Mulla on itselläni takana oman itseni etsiminen ja tuntuu, että palaset ovat alkaneet loksahdella paikalleen, mutta tiedättehän, jokin ei silti ole vielä niinkuin pitäisi. En tiedä vaatiiko tämän hetkinen elämä vain vähän lisää tutkiskelua vai kenties hetkeen heittäytymistä? 
Se multa on meinaan jäänyt pahasti, hetkessä eläminen. Olen joko märehtinyt menneitä tai ollut niin kaukana tulevaisuudessa, että tämä hetki tässä jää omien ajatuksien jalkoihin. Ja tiedostan täysin, että se ei ole hyvä juttu. 
Ehkä tosiaan pitäisi alkaa meditoimaan...

Tässä teille hiukan tämän hetkisiä pohdintoja, joiden kanssa painin. Nyt aion hautautua pääsykoemateriaalien alle, koska H-hetki lähestyy! 

2 kommenttia: