2017/03/01

# B L U E H A I R

Koska sää on ja pysyy näköjään harmaana, on väriä haettava päiviin jostain muualta. 
Vuorossa tukkakokeilu vol 2: L'oreal Colorista Washout. Eli suomeksi L'orealin suoraväri, jonka luvataan kestävän parisen viikkoa kutreissa. Päätin lähteä omalta mukavuusalueeltani pois ja kokeilla jotain, mitä en ole hiushistoriani aikana kokeillut. Nimittäin sinistä! 

Ihastuin noihin pakkauksiin ja niiden kuvat olivat niin houkuttavia, että vähän heräteostoksena nakkasin tämän kärryihini. Mielessä kihisi innostus uudesta sävystä, joka kuitenkin valuisi loppujen lopuksi aika nopeasti viemäriin. Ah, suoravärien helppous...
IMG_7137
IMG_7150
Levittelin sävyn vähän kiirepäissäni ja lopputuloksesta ei mikään kovin tasainen tullut. Suoraväreissähän on se, että ne eivät ihan värjäämättömään hiukseen tartu, ainakaan omalla kohdallani. Tyvi jäi siis värittömäksi, samoin jotkut hiusosiot. Lopputulos olisi todennäkäöisesti ollut kirkuvampi, jos olisin antanut aineen vaikuttaa pidempään. Epätyypillisesti kuitenkin vahtasin kellosta tasan tarkkaan sen 15 minuuttia, ihan vain siksi, että sininen ei ole ihan se meikäläisen väri. 
IMG_7274
IMG_7250
IMG_7261
Lilahtavan sinisen harmaahan tuo lopputulos on, tykkäilen vaan ihan hirveästi! Joissakin kohdissa väriä on enemmän, jossain vähemmän, mutta lopputulosoli kuitenkin selvästi sinertävä. 
IMG_7223
Mitäs pidätte? 
Värin tehoa testaan huomenna, kun peset hiukset ensimmäisen kerran tämän testailun jälkeen. Biozellin blorange-sekoitus kesti sen reilun viikon. Itse kuitenkin pesen niin tiuhaan tahtiin hiuksia (vaikkei pitäisi) että kauaa ei suoravärit tässä tukassa pysy. 

Mutta edelleen jatkan sillä linjalla, että nämä ovat kiva keksintö sekä mahtava tapa piristää omaa lookkiaan. Suosittelen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti