2017/03/10

S M O O T H I E B O W L

Eilen oli taas vähän liikaa aikaa aamulla ja satuin bongaamaan uusimmasta Pirkka-lehdestä ihn h i r v e ä n houkuttavan smoothiebowlkylmäpuuro-ohjeen. Ohjeeseen pääset itse tästä!

Ei tarvinnut kuin sauvasekoittimella vähän survoa puolukoita, puhtikauraa (joka oli ihan uusi tuttavuus mulle), banaania ja piimää sekaisin ja avot! Pinkki seos oli valmis nautittavaksi. 

Tietenkin vannoutuneena hampparityttönä, oli maku hiukan kielen makunystyröitä säväyttävä ja vähän sai irvistellen lappoa smoothieta naamaan. Nämä on taas niitä ruokajuttuja, jotka vaatii sen muutaman makustelukerran ennen totaalista rakastumista. 

Ulkonäkö kyseisellä aamupalalla oli kuitenkin niin nätti, että näpsäisin pari kuvaa. Koska eihän se maku, vaan Instakelpoisuus eikö?
IMG_7297
IMG_7298
Pirkka-lehden sekä K-ruoka-sivujen inspiroimana päätin keventää tämän loppuviikon. Jääkaappimme täyttyi kasvikermasta sekä käyttövalmiista Härkis-sekotuksesta. Mies ei ihan ensin lämmennyt idealle vegaaniviikonlopusta, mutta eilinen härkispaistospasta ei ollutkaan niin kamala kuin mitä me kumpikin luultiin. Vähän mautonta vain. 
Tänään on kokeiluvuorossa härkislihapullat ja odotukset ovat korkealla. Olisi meinaan ihan mieletöntä löytää jotakin lihaa korvaavia kokkailuja, jotta eettisesti syöminen olisi helpompaa. Vaikka punainen liha on ja pysyy kyllä meikäläisen ruokalistalla tulevaisuudessakin. 

Snapchatissa nnorasp voi seurailla meikän naamanvääntelyjä uusien reseptien kokeilujen myötä! 
Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti