2016/10/31

Päivittäistuotteiden ABC

Ihon hoidosta on aina mukava kirjoitella. En ole mikään himojynssääjä mitä naamaan tulee, mutta rakastan kokeilla uusia tuotteita. Erikoisempia kasvonaamioita ja kuorintavoiteita tulee käytettyä muutamia kertoja kuussa, mutta tietyt perustuotteet on ja pysyy. Lemppareista ei tule luovuttua, parhaimmillaan löytyy uusia mukavuuksia päivittäiseen ihonpuhdistukseen- ja hoitoon. 

Ajattelin näin maanantain kunniaksi esitellä muutamat vanhat tutut sekä pari uutta jännää!
IMG_6044
IMG_6046
Tavalliseen meikinpoistoon käytän Nivean puhdistusmaitoa. Puhdistusmaito on hellävarainen kuivakolle tai atooppiselle iholle. Yhdellä purnukalla saat puhistettua silmämeikin sekä ihon. Arvostan itse helpolla pääsyä. 
On mennyt vuosia niin, etten tuon puhdistusmaidon lisäksi ole muuta käyttänyt. Haluan mennä nukkumaan ilman yötököttejä kasvoilla, koska yö on hyvää aikaa antaa ihon hengittää ja levätä. 
Havahduin vain siihen, ettei se iho ihan kunnolla puhdistu ilman kasvovettä. 
Lehdissä ja somessa jupistiin yhteen aikaan hirveästi misellivedestä. Ihmetuotteesta, joka oli kuin pyhää vettä. Puhdistaa lian ja meikin yhdellä kertaa! Päätin rohkeasti poimia Citymarketin hyllyltä kauppareissulla mukaan Nivean Gentle Caring miselliveden, Niveasta kun tykkään muutenkin. Ja mikä valaistus! 
Puhdistusmaito + misellivesi on äärettömän hyvä kombo, joka jättää ihon kirkkaaksi ja hehkuvaksi. Suosittelen lämmöllä, muuta ei tyttö meikinpuhdistukseen kaipaa!
IMG_6061
Itsellä tärkeä huolehtimisenkohde on silmäluomet. Silmämeikki sekä silmämeikin puhdistaminen kuluttavat herkkää ihoa, sen jos minkä olen oppinut. Talvi on ikävää aikaa siinä mielessä, että omat luomeni kuivuvat muistuttamaan saharan autiomaata. Yritäppä siinä sivellä kivoja luomivärejä sitten... 

Silmänympärysvoiteen käyttö pitäisikin aloittaa samaan aikaan silmämeikin käytön kanssa. Omani on aina ollut Lumenelta. Nyt nelisen vuotta olen käyttänyt Lumenen Arctic Aqua-voidetta, jonka syväkosteuttava vaikutus toimii kesät-talvet. 
Sitten kun tilanne on edennyt liian pahaksi tuon kuivuuden kanssa, olen käyttänyt tehohoitona Bio-Oilia. Tätä öljyä olen myös sivellyt vanhoille finniarville, jotka ovat mahdollisesti jopa haalentuneet. 
IMG_6073
IMG_6075
Lumene kun nyt sattuu olemaan suosikkibrändini, esitellään vielä yksi joka-aamuinen rakkaustuote. 
Ystäväni iho oli kirkastunut ihan hirveästi ja sitä kehuessai, hän mainitsi Lumenen Bright Now hyaluronitipat. Ja kun näkee tuloksia jollain muulla, niin mieli tuppaa vakuuttumaan tuotteiden toimivuudesta. Joten taas kassan kautta kotiin ja testaamaan. 
Nykyään tipautan muutaman tipan joka aamu kosteusvoiteeseen (joka vaihtelee mielen mukaan). Koostumus lupaa heleyttää ja siloittaa, ja mielestäni on onnistunut siinä aika hyvin. Suosittelen (pipetti on ihan älyttömän kätevä)!

Siinä meikäläisen päivittäisessä käytössä olevat suosikit. Mitä ihonhoitolemppareita teidän kylppärin kaapistanne löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti