2017/07/02

RINKKA SELKÄÄN JA MENOKS !

Puolisen vuotta sitten heitin ystävilleni ihan vitsillä, että hei mitä jos lähdettäisiin reissuun kesällä. Ja tilanne eskaloitui siihen, että varattiin yhden ystäväni kanssa sitten lennot Venetsiaan. Pitkin kevättä ollaan suunniteltu ja varailtu majoituksia etukäteen enkä millään jaksa uskoa, että viiden tunnin päästä irtaudutaan Suomen sateisesta kesästä.
Kolme viikkoa me reissataan Euroopan halki takaisin Suomeen. Matkasuunnitelma on Italia-Ranska-Belgia-Hollanti, mutta Hollannin jälkeisestä reitistä ei ole vielä ihan varmuutta. Pitäähän sitä jotain jättää auki! 
IMG_9080
IMG_9083
IMG_9087
Mä rakastan reissaamista yli kaiken! Myöskin lomailu vähän kauempana kotoa rentouttaa ihan eri tavalla. Siellä missä on aurinkoa, merta, lämpöä ja hyvää viiniä, siellä viihdyn myös minä. 

Tämä tulee olemaan myös parisuhdetesti, sillä me ei olla oltu Z:n kanssa koskaan erossa näin pitkään! Heh, tuo varmaan nauttii omasta ajastaan täysin rinnoin ja totesi jo, että koti tulee näyttämään siistimmältä kuin koskaan, kun meitsi ei ole sitä sotkemassa... En myöskään muista, milloin olisin viimeksi lomaillut kolmea viikkoa putkeen. 

Joka tapauksessa, rinkka on nyt pakattu täyteen kesähepeneitä ja sitä ollaan koiran ulkoilutusta vaille valmiita! 

Tämän viikon postausvauhti ei ollut nyt sitä, mitä olin suunnitellut. En myöskään ole kirjoittanut valmiiksi mitään näiden viikkojen ajalle, joten blogi viettää kirjaimellisesti kesälomaa hissukseen. Elokuussa kuitenkin taajuudet räjähtävät, kun saatte miljoona eri matkapostausta, sekä muita kirjoituksia, joita olin suunnitellut tekeväni. 
Nyt toivotan kuitenkin oikein ihanaa heinäkuuta kaikille. Nauttikaa kesästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti