10. helmikuuta 2018

KIRJAHAASTE 2018 1/10

IMG_1706
IMG_1713
IMG_1714
Vuoden alussa asetin aika kovan tavoitteen saada se lukuintoinen Nora kaivettua jostain esiin. Ajattelin, että olisi helpompi saavuttaa tämä kymmenen kirjan vuosisaldo, jos raportoisin tänne saavutuksistani. Tarkoitus olisi lukea laidasta laitaan ja hyvin kaikkiruokaisesti. 

Vuoden ensimmäinen loppuun luettu kirja oli työkaverilta lainaan saatu Rhonda Byrnen The Secret - Salaisuus. Sitä voisi kuvailla self help-tyyliseksi maailman valloitukseksi, jolla tehdään lukijalle selvyys vetovoiman laista (law of attraction). 
Vetovoiman laki tiivistettynä tarkoittaa sitä, että omilla ajatuksillasi vedät samankaltaisia ajatuksia ja asioita puoleesi. Universumi antaa kaiken, mitä pyydät jos vain uskot siihen. Toisin sanoen, mieli on ihmeellinen voima, jolla voit luoda haluamasi polun aina rikkauksista terveydentilaan ja ihmissuhteisiin saakka, saavuttaen ikuisen onnen ja auvouden. 

Kirjassa on erilaisten ihmisten inspiroivia tarinoita tämän Salaisuuden käyttämisestä. Yksi on halvaatumisen jälkeen kävellyt, toinen voittanut lotossa ja kolmas löytänyt unelmiensa puolison. 
Ihan kaiken kanssa en itse ollut samaa mieltä kirjoittajan tai inspishenkilöiden kanssa (en jaksa uskoa, että ihminen omilla ajtuksillaan aiheuttaisi itselleen sairauden tai onnettomuuden), mutta pääpointit allekirjoitan täysin. Oman mielen voima on ihmeellinen ja uskon itse siihen, että universumi antaa sinulle sen mitä tarvitset. 

Tähän kirjaan liittyy sinänsä hauska tarina. Olen itse ollut jo hetken aikaa kiinnostunut tästä vetovoiman laista ja sen toiminnasta henkisellä tasolla. Olen pyöritellyt ajatuksia päässäni, seilaillut somessa erilaisia tarinoita ja vuoden alussa mietinkin, että haluaisin lukea siihen liittyvää kirjallisuutta. Yhtenä päivä keskustelimmekin työpaikalla tietoisesta positiivisuudesta ja intuitiivisestä maailmankatsomuksesta ja siinä samassa minulla olikin tämä kirja jo hyppysissäni! Selvä merkki, eikö? ;) 

Jos etsii omaan elämäänsä lisää merkistystä ja positiivisuutta, suosittellen tarttumaan kyseiseen opukseen. Vaikka kirjan kaikki kohdat eivät puhutelleetkaan elämää suuremmalla tasolla, oli siellä todella oivaltavia hetkiä paljonkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti