2017/02/20

F E B R U A R Y F A V O U R I T E S

Sanotaanko näin, että olen viime aikoina tuhlaillut rahat rehellisesti mielummin ruokaan, kuin kosmetiikkaan. En tiedä, kuinka hyvä asia se on, mutta sovitaan, että se on. (Vaikka lähinnähän rahaa pitäisi mennä säästöön, eh...)
Mutta jotain on tullut kokeiltua kuitenkin ja ajattelin tulla jakamaan näin maanantain kunniaksi vähän pinnallisempia juttuja. 
Pidemmittä puheitta:
IMG_6846
IMG_6850
IMG_6853
Ensinnäkin, rakastan Maybellinen Nudes-paletteja ihän älyttömästi. Ne ovat aina kiva sekoitus matta- että shimmersävyjä. 
Toisekseen, kiljaisin melkein ilosta, kun bongasin tämän uusimmain paletin Cittarin meikkiosastolta (kyllä, ostan suurimman osan meikeistäni marketeista). Tässä 24karat Nudesissa on ihanan erilaisia sävyjä aina vihreästä lilaan. Värit ovat ihanan riittoisia, kuten aina ja koin ylipäätään orgastisia hetkiä tämän kanssa. Luomiväripaletteja voi olla liikaa, mutta Nudes-paletteja ei, lisää näitä!
IMG_6860
NYX:in Micro brow pen on ainoa kyseisen brändin meikkituote, jonka omistan. Ihastelin pikkusiskoni kulmia yksi päivä ja suositteli tätä ohuen ohukaista, kynämäistä tuotetta, jolla saa aikaiseksi tosi pientä jälkeä. Ja kulmani kokivat uskoon tulemisen! Tällä saa nopeasti täytettyä kolot omien karvojen seassa ja luotua vähän muotoakin niihin siinä samalla. 
IMG_6868
Ja koska ei meikkituotteita ilman hyviä kasvojen puhdistustuotteita, tässä yksi, jonka nappasin lähimarketin hyllystä mukaan. Lumenen Glow revealia voi käyttää vaikka päivittäin. Se on iholle jätettävä savinaamio, joka lupaa syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa. Toimii! Lumenen tuotteissa parasta on se, että niissä käytetään myös luonnollisia aineita, kuten tässäkin tapauksessa lakka- sekä tyrniöljyjä. Parabeenit on myös unohdettu! 

Siinä meikäläisen tämän kuun suosikit! Kommenttiboxiin saa kertoa omia suosikkeja. Itse kaipasin myös vinkkejä löytääkseni shampoon ja hoitoaineen tällaiselle perussuomalaiselle ohuelle lättätukalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti