5. kesäkuuta 2018

KESÄN ÄMPÄRILISTA 2018

Näitä postauksia pyörii ihan hirveän paljon blogeissa kesäkuun alussa. Ja koska uskon vakaasti haaveiden ja tavoitteiden ylös kirjoittamiseen, miksi en esittelisi teille tämän kesän bucketlistiä! 

Lähinnä en ole tähän saakkaa edes suonut sen kummemin ajatusta tulevalle (tai noh, alkaneelle) kesälle. Mielenpäällä on ollut niin paljon kaikkea muuta. Mutta tänään oli viimeinen tentti takana, joten koulukirjat voi nyt virallisesti polttaa grillihiilien seassa ja katseen voi suunnata tuleville vapaapäiville! 

Mitä siis kesän 2018 kalenterista voisi löytyä? 
IMG_9103
Venezia, 2017

Mökkeilyä
Tämä on niinkin päivänselvää, että on jopa hölmöä kirjoittaa se ylös. Ensimmäinen mökkireissu on edessä jo parin viikon päästä, kun lähdetään juhlimaan juhannusta tuttuun ja turvalliseen tapaan. 
Sen lisäksi suunnitteilla olisi ystäväporukalla tehty reissu myöhemmin kesällä (tiedätte ketä tällä tarkoitan, olkaapa valmiina!).

Auringonlaskun katselua merenrannalla
Eikö kuulostakin vähän romanttiselta komedialta? Meillä on niin kauniit puitteet täällä omalla asuinpaikallani, että tämä olisi mukava totettaa joko kaveriporukalla tai oman miekkosen ja koiran kainalossa, piknik-herkkuja unohtamatta. 
IMG_20160509_165835
Kamakura, 2016

Pihan laittoa
Kyllä, luitte oikein. Minä, joka en ole perinyt äitini kykyä kykkiä kukkapuskien juurella aion kunnostautua ja tarttua haravan varteen. Ehkäpä istutan omenapuun? Tai rakennan suihkulähteen? Kukapa tietää!

Telttailua
Oli se sitten omalla takapihalla, luonnonsuojelualueella tai mökillä, se tulee tapahtumaan! Olen viimeksi telttaillut muksuna ja sekin oli ihan oman kotipihan turvallisella nurtsilla. Oli ihana herätä aamulla a) kovaan linnunlauluun b) hikiseen makuupussiin. 
IMG_20161016_184627
Fuengirola, 2016

Suppailua
Kokeiltiin kaveriporukalla suppailua viime kesänä ensimmäistä kertaa ja olipa muuten hauskaa! Ja koska tämä kesä tulee olemaan superlämmin ja aurinkoinen (fingers crossed) voisi sitä viettää muutamankin päivän veden äärellä kehitellen käsivarsilihaksia melan kanssa. 

Grillibileitä
Nyt kun uusi piha on valmistumassa ja terassi on saatu kuosiin, ollaan vain kalusteita, grilliä ja kylmiä juomia vaille kesäkunnossa! Odotan jo innolla puheensorinan täyttämää takapihaa ja auringon viimeisiä säteitä, ennen kun se katoaa puiden taakse. Grilliruoka on tietty kaiken A ja O!
IMG_9532
Köln, 2017

Asuntomessut Porissa
Meille on tyttöporukkamme kanssa muodostunut melkein jo tavaksi käydä pyörähtämässä asuntomessuilla himoitsemassa toienen toistaan upeampia lukaaleja. Viimeksi oltiin meidän mökin lähellä Mikkelissä, sitä edellisenä vuonna päädyttiin extempore-reissulle Seinäjoelle. Uskoisin, että Pori tarjoaa meille yhtä hauskoja hetkiä. Voipa taas raksittaa yhden kaupungin seuraavaksi mainitsemalta kohdalta. 

Maakuntamatkailua
Tänä kesänä ei tule reissuja Suomen rajoja kauemmas, mutta maakuntamatkailua aion harrastaa sitäkin enemmän. Koti-Suomesta löytyy niin paljon kauniita paikkoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Opiskelijabudjetti saa siis luvan taipua lähinnä roadtrippailuun ja kotimaan metsiin. 

Katsotaan, mitä tämä kesä tuo tullessaan! Mulla on aina tapana ajatella, että jos edellinen kesä on ollut huikea ja täynnä uusia kokemuksia, tuppaa aina seuraava kesä olemaan astetta rauhallisempi ja työntäyteisempi. En haluaisi ajatella niin, koska elämä ja kesä on just niin makealta maistuvaa, kun niistä tekee. Toisaalta rauhallinen kesä ei ole yhtään sen hullumpi, varsinkin kun rahaa ei säästössä ole. Mutta kesän tekevät seura, sää ja fiilis, joka on mukavasti jo saavutettu viime viikkojen aikana. Jatkukoon seuraavat viikot yhtä aurinkoisissa ja leppoisissa tunnelmissa. Tiedättehän, aamukahveja pihalla ja rusketusraidat, niistähän se kesä on tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti