31. toukokuuta 2018

P A R S A P I Z Z A

IMG_2722
IMG_2723
Sitä vaan joskus sattuu olemaan kaikki tähdet ja ruoka-ainekset kohdallaan jotain mahtavaa varten. Tämä parsapizza syntyi kädenkäänteessä!

Helpon pizzapohjan saa seuraamalla Pirkka pizzajauhopussin ohjetta. Tarvitaan vain1/3 hiivaa, kaksi desiä kädenlämpöistä vettä sekä 5 desiä pizzajauhoja. Hiiva liotetaan veteen ja mukaan vaivataan jauhot. Taikinan annetaan nousta reilu puolisen tuntia, jonka jälkeen se kaulitaan ohuen ohueksi. 

Pizzapohjalle sivellään kaksi ruokalusikallista oliivia öljyä, jonka lisäksi lisäsin pienen purkillisen pestoa. Sitten vain paloitellaan tankoparsa ja parsakaali. Tadaa! Itse rakastan ananasta pizzassa, joten tietysti sitä. Päälle sirotellaan juustoraastetta sekä oreganoa. Ja kesän helpoin tarjottava on pöydässä. Kunhan vain muistat paistaa sen kymmenisen minuuttia uunissa! 

2 kommenttia:

  1. Oi miten hyvältä tuo näyttää! En oo koskaan kokeillut parsaa pizzassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tuo yhdistelmä oli varsin mukava kombo! :D

      Poista