7. toukokuuta 2018

GOOD VIBES ONLY

Hei vau, en muistanutkaan, miten hyvältä kesäiset päivät tuntuivatkaan! 
Tänään on ensimmäinen päivä, kun pääsin kunnolla nauttimaan auringosta ja orastavasta kesäkuumuudesta. Täysin vapaa maanantai yleensä ennustaa täysin mahtavaa maanantaita. Heräsin aamulla pirteänä yhdeksän tunnin yöunien jälkeen. Edes koiraa ei kiinnostanut tulla herättämään aamulla! 
Lähdettiinkin Yodan kanssa heti aamupuuron jälkeen pyörähtämään pikkukylällämme jäätelöllä. Suklaatuutti maistui hirveän hyvältä siinä puisella puistonpenkillä auringon poltteessa. 

Tämä päivä onkin mennyt ihan zen-meiningeissä, lähinnä tuossa terassilla päivää paistatellessa. Olen vain pursunnut energiaa, onnea ja kiitollisuutta. Kaikki on juuri tällä hetkellä niin hyvin ja niin oikein. Miten sitä voikaan joskus unohtaa sen? 
IMG_2658
IMG_2656
Kolmen viikon roskaruokakuurin ja liikunnattoman ajanjakson jälkeen tuntui hyvältä joogata oikein pitkään ja hartaasti auringossa. On ihan ihmeellistä, että kroppa liikkuu edelleen ihan samalla lailla, vaikka mitään sen eteen en ole tehnytkään. 
Palkitsin itseni smoothie bowl- lounaalla (loistava tapa käyttää kaikki jämähedelmät kaapista) ja olo oli kuin suoraan jostain hyvinvointivalmentajan Instagramista, pelkkää kevyttä olemista. 

Sain myös otettua itseäni niskasta kiinni opiskeluiden suhteen. Hoidin pitkään roikkuneen korvaustehtävän vihdoin opettajalle ja ilmoittauduin syksyn kursseille (miten siitäkin voi saada stressiä aikaiseksi?). Huomenna olisi ruotsin tentti, jonka jälkeen pitäisi vielä päntätä uusintatentteihin, sillä en ole saanut vielä yhtäkään tenttiä läpi ensimmäisellä kerralla. Sanokaa minun sanoneen, opiskelumoodiin pääseminen sitten lukiovuosien onkin vaikeampaa kuin kuvittelin... Mutta uudella energialla uuteen viikkoon. Lähettäkää tsemppejä tänne, niitä tarvitaan! 
IMG_2662
Mulla oli tarkoituksena kirjoitella ihan muista aiheista, mutta päätin ihan näin maanantain kunniaksi tulla jakamaan omaa hyvää oloa tänne. Edellinen postaus kaipasi rinnalleen jotain vähän kevyempää! 
Onneksi tämä kauniisti alkanut viikko pitäisi olla pelkkää auringon paistetta, jos säätiedotuksiin on luottamista. Olisi mahtavaa viettää jokainen päivä ulkona opiskellen. 

Tästä viikosta tulee hyvä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti