16. maaliskuuta 2018

VINTAGE-KIMONON UUDELLEEN LÖYTÄMINEN

IMG_2315
IMG_2318
IMG_2322
IMG_2328
Tajusin noin viikko sitten, että mullahan roikkuu vaatekaapissa upea yksilö, joka on jäänyt vailla ansaitsemaansa huomiota! Mulla on meneillään Garderoobin kunnostus-projekti, josta varmastin palaan kertomaan lisää. Ja kyllä, sitä välillä unohtaa, millaisia juttuja omaan kaapin pohjalle on unohtunut. 

Parisen vuotta taaksepäin tehtiin reissu Japaniin, Tokioon. Unohtumattomalta reissulta käteen jäi kasa uusia kokemuksia sekä tämä kuvissa esiintyvä vintage-kimono. 
Tokion Harajuku oli paikka, joka oli must see aina siitä lähtien, kun Suosikista joskus reilu kymmenen vuotta sitten luin tätä underground-kaupunginosaa kertovan jutun. Harajuku oli kyllä hypetyksen arvoinen sekä ihmistungosmainen ostosparatiisi kaikille valtavirtaan sopimattomille. Teimme kaksi reissua Harajukuun, sillä ensimmäisellä kerralla auringonpaahde ja ihmismassa olivat kerrassaan tukahduttava kokemus. Toisella kertaa pääsimme liikkumaan vapautuneemmin sekä tarkastelemaan kaikkea erikoista lähemmin. Pieneltä sivukadulta löysimme kauniin nuoren naisen, jonka rekissä roikkui kymmenisen ihastuttavaa kimonoa. 
"They are all vintage!"
Ja tämän jälkeen meille esiteltiin padilta kuvia julkisnaisista, jotka kantoivat kimonoita kauniin trendikkäästi. Ja minä ajattelin, että jos jonkun palan Japania haluan viedä mukanani, se on ehdottomasti vintage-kimonon muodossa. 

Kaunokainen on ollut kovin vähällä käytöllä, sillä Japanin reissun jälkeen iski identiteettikriisinpoikanen ja oma tyyli vaipui jonnekin masentuneeseen unholaan. Nyt tämän kevään myötä olen herätellyt itseäni syväjäästä. Tämä kimono toimii tummien farkkujen ja yksinkertaisen paidan kanssa loistavasti! Kesällä tuohon voisi yhdistää farkkushortsit ja kivan paidan. 

Viikonloppu alkoi tänään ja seuraavaksi isken kynteni viimeiseen palautettavaan tehtävään tältä periodilta! Elämä on kirkas, kuin ulkona paistava aurinko (ja ei, ylläolevat kuvat eivät ole tältä päivältä:D). Viikonloppu on omistettu ihanille naisille (ja töille). 

Mainion mahtavaa perjantaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti