11. maaliskuuta 2018

KUKA SANOI, ETTÄ KUKKAMEKKOJA VOISI PITÄÄ VAIN KESÄLLÄ?

IMG_2115
IMG_2069
IMG_2066
IMG_2256
IMG_2269
Tein muutamia viikkoja sitten ihan täydellisen kirppistäsmäiskun. Mukaan tarttui joogatoppi, täydellinen lyhyt neule ja juuri ne mustat nilkkurit, joita olen etsinytkin. 
Sekä THE mekko. 
Tämä Indiskan (ilmeisesti käyttämätön) helmi sopi päälle kuin hansikas käteen. Saumat tulevat juuri oikeisiin kohtiin ja se henkii sopivasti hippifiiliksiä. Tiedättepähän missä meikäläinen kulkee koko kesän... 

Viikonloppu on ollut kertakaikkiaan täydellinen kaikkine kotona köllimisineen. Me ei olla tehty yhtään mitään. Paitsi katsottu leffoja ja syöty. Sytytetty tuli takkaan ja juotu viiniä sen edessä untuvatäkin päällä. Juteltu ja nauraa räkätetty uusille hellittelynimille, joita ollaan keksitty. 
Jep, näitä parisuhdeviikonloppuja joskus vain tarvitsee! 

Ensi viikolla onkin mukava rutistus edessä, kun kaikki deadlinet painaa päälle. Niin, ja olisi yksi tentti, johon EN ole lukenut sivuakaan... Mutta jostain syystä ei jaksa edes stressata (katsotaanpas tilannetta sitten, kun revin kynsinauhoja itkien, kun vituttaa oma laiskuus). Odotan innolla sitä hetkeä, kun turhaudun koulunkäyntiin, sillä itselleni ominaisesti en ole jaksanut ottaa pulttia oikein mistään. 
Mutta ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille, vielä kerkeää ladata energiaa rakkaista ihmisistä!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen mekko, sopii sulle just loistavasti 💗 Tsemppiä tenttiin ja muihin!

    VastaaPoista