6. huhtikuuta 2018

K A S V I S R U I S H A M P P A R I T

IMG_2380
IMG_2379
IMG_2374
Vuoden inspiroivimman reality-sarjan palkinto menee ehdottomasti Kaappaus keittiössä-ohjelmalle! Se vasta inspiroikin ruuan laittoon, sillä Kari Aihisen suhtautuminen kokkaamiseen on jotain maagista. Napauta siis sinäkin itsesi tämän postauksen jälkeen Katsomon sivuille!

Olen huono lounaantekijä, jos vietän päivää kotona. Syön liian myöhään ja valmistan jotain todella yksinkertaista (kuten smoothien ja keitettyä kananmunaa). Tällä kertaa repäisin ja valmistin itselleni oikein luksusaterian. 
Paahdetun ruisleivän väliin heitin uunissa kypsytettyjä bataattikiekkoja. "Kastikkeen" taioin edellispäivän tortillaillallisen ylijäämistä paprikoista ja tomaateista, jotka sekoitin murskaksi  blenderissä. Sekaan laitoin teelusikallisen worchester-kastiketta sekä suolaa. Kylkijäisiksi vielä perunaviipaleita ja viikon kasvisateria oli valmis! Täysin vegeksi sitä ei voi kutsua, sillä hampparin välistä löytyi myös emmental-juustoraastetta ja worchester-kastikehan sisältää anjovista. 

Eilinen leppoisa päivä vaihtui sitten sateiseksi perjantaiksi. Kello ei ole vielä edes kahtatoista ja olen virallisesti heittänyt tämän päivän "paska päivä"-mappiin. Pieni asenteenmuutos, pannullinen kahvia ja viikon kolmas suklaalevy voisivat ehkä auttaaa asiaa... Ihanaa viikonloppua joka tapauksessa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti